Travel diary

Travel diary #17: Nog even van het festivalseizoen genieten!

Nu ik deze travelplog schrijf zijn de zomerse dagen helaas weer voorbij. Wel heb ik nog heerlijk van de nazomer kunnen genieten en aan het einde van de zomer is het ook tijd om de laatste festivals van het seizoen mee te pakken. Benieuwd waar ik afgelopen maand ben geweest? Lees dan met mij mee!

Het beste festival van het jaar!

Travelplog

Travelplog

Op 27 augustus werd ik heel blij wakker want het was weer tijd voor het beste en leukste festival van het jaar, namelijk Mysteryland! Wij hadden een zaterdag ticket en hebben heel de dag het festival terrein kunnen ontdekken. Van de deep- en future house tent, tot aan de Q-dance en Mainstage. Het leuke aan Mysteryland is, is dat je vanaf minuut één een hele eigen wereld binnen stapt. Je bevindt je voor een dag in een wereld van plezier, muziek, lekker eten en feesten. Het terrein is zo ontzettend groot dat je vanaf Noord naar Zuid zeker een half uur kunt lopen. Daarnaast pakt de organisatie flink uit met alle decoratie en thema’s per podium. Wij hebben over de dag verspreid verschillende stages gezien en waren onder andere te vinden bij deephouse en mainstage.

Travelplog

Als je voor het eerst naar Mysteryland gaat onthoud dan één ding, blijf tot de eindshow. De eindshow is altijd erg spectaculair. Dit keer sloot Afrojack met Fais af bij Mainstage en hebben we een prachtige vuurwerk show mogen bewonderen!

Mysteryland is één keer per jaar bij het Haarlemmermeer. Een dagkaartje kost zo’n 75 euro. Het is redelijk aan de prijs maar het is het zeker meer dan waard. Het leukste festival waar ik tot nu toe ben geweest, dus Mysterland: tot volgend jaar!

Angsten overwinnen in het Klimbos.

Travelplog

Travelplog

Deze maand waren Marije en ik ook uitgenodigd door Abel in Rhoon om hun nieuwe Restaurant Tasman te komen bewonderen. Naast het nieuwe restaurant staat een klimbos, hier mochten wij dus ook gebruik van maken en uittesten. Ikzelf was altijd iemand die nooit een klimbos inging op school bijvoorbeeld. Ik heb namelijk hoogtevrees. Dit keer greep ik de kans aan om over mijn angst heen te komen, een hele overwinning al zeg ik het zelf! Samen met Marije heb ik het eerste parcour getrotseerd, er zitten zeker stukken tussen die flink je hoogtevrees testen. Het Klimbos biedt in totaal 3 parcours en kost 15 euro per persoon. Wil je meer weten over het Klimbos en restaurant Tasman? Je leest er alles over in dit artikel. 

Dordrecht ontdekken.

Travelplog

Ook ben ik weer eens naar een Foodtruckfestival geweest. Dit keer naar Rrrollend Dordrecht. Het was een klein foodtruck festival, maar je kon alsnog erg gevarieerd eten. We hebben genoten van een broodje Pulled Pork, Saté, gegrilde garnalen en huisgemaakte cocktails. Een foodtruck festival is altijd zo’n gezellige activiteit om lekker met vrienden nieuwe dingen te proeven en te relaxen. Daarnaast is Dordrecht natuurlijk ook een erg mooie stad dus hebben we ook nog even rondgewandeld door de stad.

Deze maand ben ik druk bezig met het plannen van mijn volgende vakantie, namelijk naar Taiwan! De eerste week hebben we al gepland en we zijn nu druk bezig met het plannen van de andere twee weken. Dus tips zijn zeker welkom!

Hoe is jouw maand geweest en welke leuke dingen heb jij gedaan?

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.