Producten & Gadgets

Vakantie foto’s als wanddecoratie

Heb jij afgelopen zomer veel mooie foto’s gemaakt die een plekje in huis verdienen? Wij geven een aantal tips wat je allemaal met je foto’s kunt doen!

Ik ben dol op het maken van foto’s. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik er zelf ook te weinig mee doe. Na de vakantie komen de foto’s op de computer, zoek ik er een aantal uit om te delen op social media en dat is het vaak. Maar dit is natuurlijk zonde. Die mooie vakantiefoto’s moeten gezien worden. Niet alleen om te laten zien aan vrienden en familie maar vooral alle herinneringen die boven komen drijven wanneer je de foto’s bekijkt.

Er zijn vele manieren om iets met je foto’s te doen. Maar de meeste mensen doen vrij weinig met hun vakantiefoto’s omdat ze er simpelweg geen tijd voor hebben of er geen zin in hebben om een fotoboek te maken. Maar wat kan je dan wel doen met je foto’s?

Druk foto’s af

Foto’s afdrukken is iets wat wij al heel lang kennen. Kan je je de ouderwetse camera nog herinneren die foto’s maakte met een rolletje? Toen drukten we alle foto’s nog af en plakten we de mooiste foto’s in een boek. Maar waarom zou je dat nu niet meer doen?
Romy en ik hebben allebei onze woonkamers vol hangen met lijsten met vakantiefoto’s. Door te spelen met verschillende groottes krijg je een heel speels effect en komen de mooiste foto’s ook echt tot zijn recht in de kamer. Voor een relatief klein bedrag heb je al een kleine wand vol hangen.

Vakantiefoto's aan de muur

Foto op hout

Wil je iets bijzonders hebben aan de muur? Dan is wanddecoratie op hout een dikke aanrader. In eerste instantie was ik hier niet direct enthousiast over. Een foto op hout? Is de fotokwaliteit dan wel goed? Zie je het hout niet goed door de foto heen? En hoe zit het met de kleuren? Voor het eerst hebben wij wanddecoratie op hout besteld en nadat de wanddecoratie binnen was gekomen waren Romy en ik echter meteen enthousiast. De kwaliteit is echt super. De foto komt goed over en de kleuren zijn zoals ze horen te zijn. Om dit goed te testen hebben Romy en ik allebei een heel ander soort foto laten afdrukken op hout. Zo koos Romy voor een zonsondergang met daarbij veel donkere kleuren, terwijl ik ging voor een foto gemaakt in Cuba, waar veel verschillende felle kleuren in terug komen. Over beide foto’s zijn wij zeer tevreden.

De foto op hout is bij Pixum verkrijgbaar vanaf €29.95 (deze is 20×20). Wij hebben gekozen voor de maat 40×40. Deze kost €52.95 exclusief verzendkosten. Wil je geen vierkante foto? Dan biedt Pixum nog genoeg andere maten aan.
De foto op hout kan eenvoudig opgehangen worden aan de muur met behulp van de bijgeleverde wandbevestiging.

Pixum vakantiefoto op hout

Kan je niet kiezen tussen al die mooie foto’s? Je kan ook heel gemakkelijk een collage maken op hout!

Pixum vakantiefoto op hout

Polaroid foto’s

Heb je geen grote muur? Dan zijn polaroid foto’s een goed alternatief. Ze geven een speels effect aan de foto en onder elke foto kan je een leuke quote of tekst schrijven die kenmerkend is aan de foto. Dit zijn tevens ook hele leuke cadeaus voor vriendinnen. Wanneer je deze aan vriendinnen geeft zal die sowieso altijd in de smaak vallen en heeft het cadeau een persoonlijke ‘touch’!

Ga jij aan de slag met je vakantiefoto’s?

Liefs,
Romy & Marije

*Dit artikel bevat gekregen producten

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Ik heb precies hetzelfde. Ik maak super veel foto’s, maar bijna nooit komen ze ook van de computer af. Foto’s aan de muur lijken mij ook leuk!

    1. Ja ik vind het zelf ook erg leuk! En het is zo gedaan, dat is nog het voornaamste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.