Verenigd Koninkrijk

Studeren in Londen

Het is dan bijna zo ver. Over vier dagen pak ik ‘s middags mijn koffers en vertrek ik voor een paar maanden naar mijn lievelingsstad. De stad waar ze links rijden, heel druk is, en heel veel food markets hebben en ongelofelijk goed kan shoppen tijdens de feestdagen! Ze noemen deze stad ook wel Londen. Benieuwd waarom ik naar Londen ga? Lees dan verder.

Zoals ik net al aan gaf vertrek ik zaterdag 19 september 2015 naar Londen. Spannend is het zeker, maar ik heb er onwijs veel zin in.  21 September start de introductieweek en 28 september start mijn studie. Ik zal tot en met januari hier blijven om vakken af te ronden. Maar daar wil ik nog even niet aan denken.

Een aantal weken geleden heb ik alles rond gemaakt. Als het goed is woon ik het komende halfjaar in een moderne Harry Potter Bezemkast. Verder weet ik eigenlijk helemaal niks, dat het het extra spannend maakt. De vakken die ik heb gekozen zijn ook nog niet definitief, want mijn mails worden niet gelezen.  Zoals je al leest: ik moet het gewoon afwachten, we gaan het allemaal zien!

DSC06812

Blog toekomst?

Omdat ik een halfjaar niet in Nederland ben, zal ik minder schrijven over hotspots in Nederland. Natuurlijk schrijf ik gewoon verder en blijven Romy en ik twee artikelen per week posten. Alleen zal ik iets meer schrijven over Londen. Want over deze stad en de omgeving is onwijs veel te schrijven. Mochten jullie nog iets speciaals willen lezen over Londen, bepaalde restaurants of attracties, laat het dan achter bij de comments en dan ga ik mijn best ervoor doen.

In Londen zal ik af en toe een blogpost schrijven over mijn ervaringen, de studie, hoe het met mij gaat, de campus en natuurlijk de stad zelf. Dus af en toe zal er een extra artikel online komen. Daarnaast zal ik natuurlijk ook foto’s op social media plaatsen.
1521425_10152146024277673_1391890270_n

Voor nu ga ik nog een paar dagen genieten in het kikkerlandje met vrienden en familie!

Liefs,

Marije

“Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving.”
― Terry Pratchett

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.