De ultieme kado’s voor een Travellover

Marije was vorige week jarig en toen bedacht ik mij wat is nu het ultieme kado voor een Travellover? Oftewel wat zijn nou de kadootjes die je moet kopen voor mensen die veel van reizen en eten houden. Wil je inspiratie opdoen? Lees dan gauw verder.

Scratchmap

Travellover
Bron

Het ultieme reis inspiratie kado is natuurlijk de Scratchmap. Hiermee kan je aangeven waar je allemaal op reis bent geweest. Je kan hem aan de muur hangen en na elke reis als je thuis bent weer een land weg krassen. Dan kun je na je reis ook nog genieten van je vakantie.

Laptop Skin

Travellover
Bron

Als degene die het kado ontvangt veel op de laptop zit, is het hartstikke leuk om een laptop skin te geven met een afbeelding van de wereld. Als je even niet meer wilt werken, hoef je alleen maar je laptop dicht te klappen en kun je wegdromen naar allerlei bestemmingen die je nog wilt bezoeken.

Notebook met reisthema

Travellover
Bron

Als je meer houd van schrijven dan op je laptop werken, is een notebook met reisthema ideaal. Zo kun je je to do’s of boodschappenlijstje in een leuke notebook opschrijven en tegelijkertijd geïnspireerd te raken door het bezoeken van bestemmingen over de hele wereld.

Waterfles

Travellover

Wat het allerbelangrijkste op reis is, is genoeg water drinken. Het beste kado om te geven is dan natuurlijk een waterfles! Ga bijvoorbeeld voor een Bobble fles. Deze flessen filteren je water schoon, handig in landen waar er veel chloor in het water zit. Zo kan je op reis ervoor zorgen dat je genoeg drinkt.

Proefabonnement op een reistijdschrift

Travellover
Bron

Je kunt als kado ook een proefabonnement geven op een reistijdschrift. Dit is een ideaal kado voor elk seizoen. In de koude wintermaanden kan je wegdromen bij alle mooie plekjes en in de zomervakantie heb je lekker veel leesvoer. Als je voor kado kiest, houdt het abonnement van zelf op na een paar keer.

Fotolijstjes met foto’s van de reisjes die jullie hebben gemaakt

Travellover

Wat is er nou leuker dan iets persoonlijks te geven? Fotolijstjes met foto’s erin van de reizen die jullie samen hebben gemaakt zal dan ook zeker goed scoren! Want wie houdt er nou niet van om samen herinneringen op te halen?

Reisgids van de volgende bestemming van de reiziger

Travellover

Lonely planet boekjes zijn de leukste boekjes om te lezen. Als je weet waar de kado ontvanger naar toe gaat op vakantie kan je van zijn of haar volgende reis een Lonely planet of andere reisgids kopen!

Paspoorthoesje

Travellover
Bron

Als je op reis gaat is een leuke accessoire een paspoorthoesje voor om je paspoort. Je hebt allerlei soorten en maten. Je kan het in het reisthema houden met afbeeldingen van de wereldkaart of lekker basic met leuke kleurtjes.

Wat wordt jouw volgende kado voor de ultieme travellover?

Liefs,

Romy

1 thought on “De ultieme kado’s voor een Travellover

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.