Travel diary

Travel diary #36: de maand is voorbij gevlogen!

Is het alweer juni? De maand mei ging zo snel voorbij! Waarschijnlijk omdat ik zoveel leuke dingen heb gedaan. Benieuwd wat? Kijk dan mee!

Bella Italia

Met vriendinnen ben ik een weekendje weggegaan naar Napels. We hebben onder andere Capri bezocht. Afgelopen week was ik de foto’s van Marije aan het kijken en er zaten zulke mooie foto’s tussen! Zoals deze prachtige zonsondergang in Capri! Benieuwd wat je allemaal in de omgeving van Napels kunt doen? Je leest het hier.

Travelplog

Ook hebben we tijdens onze trip echt geweldig gegeten, vooral de pasta’s waren de hoogtepunten. Ook hebben we de beste pizza van Italië uitgeprobeerd!

Travelplog

Weer terug in Rotterdam

In Rotterdam kan je natuurlijk ook heerlijk eten! Dit keer heb ik restaurant Pho uitgeprobeerd en daar hebben we natuurlijk Vietnamese pho gegeten. Deze was echt super lekker en volgens een vriendin bijna net zo lekker als ze in Vietnam heeft gegeten!

Travelplog

Waarschijnlijk is het je niet ontgaan, Feyenoord is kampioen geworden! Ik keek de wedstrijd bij mijn vriend en daar waren wat vrienden langs gekomen om met z’n allen de wedstrijd te kijken. Toen besloten we spontaan om de stad in te gaan om alle festiviteiten te beleven. En toen we eenmaal bij de fontein op Hofplein stonden kon ik het toch niet laten om ook even de fontein in te springen! Het was super gezellig in de stad en iedereen was lyrisch omdat Feyenoord dan toch eindelijk kampioen is geworden.

Travelplog

Travelplog

Zomer in Nederland

Eindelijk prachtig mooi weer in Nederland, dus dat betekende naar buiten! Op Hemelvaart zijn we gezellig in het zonnetje bij de biergarten gaan lunchen. Ik had een huisgemaakte radler, wat erg lekker was!

Travelplog

Ook ontdekken we nu we in Rotterdam wonen de nieuwste plekjes in de stad. Er zijn prachtige geheime straatjes en huizen waarvan ik nooit wist dat Rotterdam er ook zo uit kon zien!

Travelplog

Én met 30 graden is het natuurlijk tijd voor het strand! Heel het weekend heb ik op het strand gelegen. De ene dag op Rockanje en de tweede dag op Hoek van Holland! We waren er al heel vroeg om niet in de file te staan. We konden zo heerlijk een plekje uitkiezen en heel de dag chillen op het strand.

Travelplog

Vond jij deze maand ook zo snel voorbij gaan? Wat heb jij allemaal beleefd?

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.