Travel diary

Travel diary #35: de eerste stedentrip van het jaar!

Deze maand was het zo ver: mijn eerste vakantie van het jaar! Marije en ik zijn met onze vriendinnen op stedentrip gegaan naar Napels. Maar ik heb nog veel meer beleefd! Kijk maar met mij mee!

Rotterdam opnieuw beleven.

De maand april begon met de Marathon in Rotterdam. Elk jaar is de Marathon er weer maar eigenlijk was ik nog nooit gaan kijken. Dit jaar kwam daar verandering in en ben ik met vrienden de stad in gegaan. Wat een gezellige sfeer is er in de stad tijdens de Marathon! Het was ook heel leuk omdat we een aantal bekenden hadden gespot die eraan meededen.

Travelplog

We kwamen een super mooi stukje natuur tegen waar je als het mooi weer is heerlijk kunt wandelen. Het lijkt net alsof je niet meer in de stad bent!

Travelplog

Ook was het tijd voor Pasen en dit jaar voor het eerst konden we het in ons eigen huisje vieren! M’n familie kwam langs op eerste paasdag voor een brunch. Gelukkig had mijn moeder ook nog wat extra eten meegenomen zodat we niet alles zelf moesten voorbereiden.

Travelplog

Een nieuw restaurant proberen!

Ook ben ik gezellig met Marije een dagje naar Den Haag geweest. We waren uitgenodigd door restaurant Luden om daar de cocktails van de nieuwe cocktailbar uit te proberen. Binnenkort komt er een uitgebreid artikel hierover!

Travelplog

Mijn eerste stedentrip van dit jaar.

En eindelijk was het tijd voor mijn eerste stedentrip van dit jaar! Marije en ik zijn met onze vriendinnen naar Napels geweest. Het weekend bestond vooral uit prachtig mooi weer en heeeel veel eten. Ook zijn we een dagje naar Capri, Pompei en de Vesuvius vulkaan geweest. Maar over deze stedentrip zullen uiteraard nog meer artikelen volgen!

Travelplog

Travelplog

Wat heb jij allemaal in April beleefd?

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.