Travel diary

Travel diary #34: Op bezoek bij mijn broer

In de maand april pakte ik het vliegtuig om mijn broer op te zoeken en ging ik naar Lisse om de tulpenvelden te ontdekken. Benieuwd naar mijn avonturen? Lees hier meer.

De maand begon met heerlijk drankje bij Bertmans in Rotterdam. Het was lekker weer dus pakte ik mijn fiets om een rondje te fietsen. Ik maakte een pitstop bij Bertmans om mijn vochtgehalte weer op pijl te brengen met deze heerlijke huisgemaakt siroop met rozemarijn.

Bertmans Omdat ik onlangs verhuisd ben, kwam er nog familie langs om mijn plekje te bezichtigen. Ik kreeg deze prachtige bloemen, wauw!
Met pasen nodigde ik mijn familie uit om te komen brunchen. Gelukkig hielp iedereen mee met het maken van de hapjes, want uiteindelijk was het best veel werk. Maar zeker een geslaagde middag.

Veldboeket

Tweede paasdag zijn mijn vriend en ik in de auto gesprongen omdat ik nog graag naar Lisse wilde. Voor wie de foto’s niet voorbij heeft zien komen, hier nog een paar om het af te leren. Ik kan niet anders zeggen dan: wauw, dit is gewoon in Nederland. Wil jij ook nog naar Lisse om deze mooie velden te zien? Lees hier de route die je kan rijden.

Bloemenvelden Lisse Tulpen

Samen met Romy ging ik naar Den Haag om daar een cocktail te drinken en wat lekkere hapjes te eten. Romy at hier voor het eerst Oesters (wat ik heb gelachen). Je had haar gezicht moeten zien, toen de oesters op tafel kwamen haha.

Restaurant Luden, Den Haag

In de meivakantie (ja zelf op de universiteit hebben we meivakantie: jeej!) reisde ik naar mijn broer in Warschau. Omdat ik een hele week had begon mijn tocht in Krakau en reisde ik na twee dagen door naar mijn broer in Warschau. Ik had een heel ander beeld van Polen, maar ik kan het iedereen aanraden. Ik zal er binnenkort meer over vertellen in een artikel. Voor nu kan je hier alvast de leukste hotspots lezen van Krakau.

Restaurants Krakau

Ook al was ik in Polen tijdens koningsdag, toch heb ik de verjaardag van de koning gevierd. Mijn broer had geregeld dat we naar de Nederlandse Ambassade konden in Polen. Er waren hier ambassadeurs uit de hele wereld uitgenodigd. Bij het Nederlandse volkslied was het dan helaas ook vrij stil. Maar zeker leuk om mee te maken. Na het volkslief en de felicitaties hebben we kunnen genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

Bezienswaardigheden Warschau

Vannacht vertrek ik met Romy en nog twee vriendinnen naar Napels om een lang weekend te relaxen, bijkletsen en genieten van de heerlijke zon. Uiteraard zullen wij onze tips weer delen op de blog. Dus stay tuned! Je kunt onze reis volgen op Instagram.

Hopelijk hebben jullie ook een hele leuke maand achter de rug.

 Liefs,
Marije

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.