Travel diary

Travel diary #24: Terug naar Londen! 

Het is alweer tijd voor de laatste travelplog van dit jaar! Het was tijd om even uit te rusten en om terug te gaan naar Londen. Kijk je mee naar afgelopen maand?

Om de maand goed te beginnen ging ik naar de bijenkorf om een nieuw horloge te kopen, maar bij binnenkomst werd ik al snel afgeleid door dit schap vol met Tony’s chocolonely. Hebben jullie de nieuwe smaak Glühwein al geprobeerd?

Travelplog Tony chocolonely

Bij het verlaten van de winkel kwam ik deze super mooie etalage tegen, wat een plaatje. Was dat maar mijn kersttafel! Travelplog 24

Om te vieren dat ik klaar was met het maken van mijn tentamens ging ik samen met mijn moeder en oma naar de Buytenhof. Een lunchzaakje waar ze ook een biologische winkel hebben, met allerlei producten uit de regio. Aan het einde van de zomer kan je ook appeltjes plukken in de boomgaard. Even terug in de natuur!

Travelplog: buytenhof

Onlangs zijn Romy en ik voor travellovers uitgenodigd om naar Amsterdam te komen voor een Italiaanse kookworkshop bij Le Due Sicilie. We parkeerden de auto bij de Arena en kwamen de Kerst vrachtwagen van Coca Cola tegen. Vervolgens gingen we de stad in om daar te lunchen bij Metropolitain. Een heel leuk lunchzaakje met allerlei lekkers (aanrader!).

Na een wandeling door de stad moesten we er echt aan gaan geloven, de kookworkshop begon. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten behalve dat we na de workshop eindelijk super lekker Italiaans eten kunnen maken. We leerden onder andere zelf pasta maken en ravioli vouwen. Romy zal hier zaterdag meer over vertellen. Maar wat hebben wij lekker gegeten!

De dag erna was het tijd om naar Londen te gaan. Terug naar mijn oude woonplaats en terug naar de universiteit. Het was heel gek om weer terug te zijn en rond te lopen zonder dat je bekende mensen tegen komt. Iedereen is natuurlijk weer terug naar zijn eigen land omdat het een exchange was. Maar toen ik er rondliep voelde ik me zo dankbaar dat ik hier heb mogen studeren, wauw!

Als je echt in de kerstsfeer wilt komen, ga naar naar Londen. Alles is zo mooi versierd en overal in de stad zijn ijsbanen te vinden. Deze foto is gemaakt bij National History Museum in Kensington. 

Omdat ik voor een langere tijd in Londen heb gewoond, koos ik ervoor om de stad uit te gaan en richting het zuid westen te reizen naar Hampton Court. Met de tube en de trein reis je binnen een uur naar het paleis.  Het is een heel groot paleis waar ze rondleidingen geven in de vorm van een toneelstuk. Van mij mogen andere kastelen dit overnemen, heel leuk en interactief!

Traveplog

Tegenover ons hotel stonden 29 minions te shinen in de voortuin. Hoe leuk is dit!

Voor mijn moeders verjaardag gingen we naar Sketch voor een afternoon tea. Als je ooit iemand wilt verrassen, is dit de ultieme plek! Het is onwijs leuk en het eten is er heerlijk. Helaas hangt er wel een stevig prijskaartje aan, maar het is het wel echt waard!

Voor de kerst geven Romy en ik een Tropilex hangmat weg. Heb jij al mee gedaan met de winactie? Het is heel simpel: laat een reactie achter bij het artikel en like onze facebookpagina. En wie weet lig jij deze zomer in deze te leuke hangmat!

De feestdagen staan al voorde deur, dus er staan weer genoeg leuke dingen op de planning. Jullie alvast fijne feestdagen gewenst en tot volgende week!

Waar is jullie favoriete moment geweest afgelopen jaar?

Liefs,

Marije

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.