Travel diary

Travel diary #20: Eten en uitgaan

Er is weer een maand voorbij gevlogen. Aan het einde van het jaar lijken de maanden wel sneller te gaan! Ik heb deze maand weer lekker gegeten en veel leuke dingen gedaan. Ben je benieuwd? Kijk dan met mij mee!

De herfst is begonnen en het allerleukste aan de herfst vindt ik dat pompoenensoep weer in het seizoen is. Klinkt misschien een beetje raar, maar dit is echt mijn lievelingssoep. Toen ik dus uiteten ging bij Il Siciliano en ik pompoenensoep op de menukaart zag staan twijfelde ik geen moment en bestelde ik het meteen. Dit keer was het met gebakken stukjes spek, erg lekker!

travelplog

Ook ben ik afgelopen met wat collega’s druk bezig geweest om ons teamuitje te organiseren. Tot en met de dag zelf hebben we het uitje als verrassing kunnen houden en gelukkig waren onze ideeën goed bevallen. We hebben namelijk Escape City gedaan. Een ontzettend leuk spel, wat eigenlijk te vergelijken is met een Escape Room, alleen dan in het centrum van Rotterdam! Het startpunt was bij ons kantoor bij Rotterdam Centraal en vanaf daar begon het avontuur door de stad. We zijn zo’n 2 uur druk bezig geweest met het oplossen van alle moeilijke en grappige vragen die op verschillende plekken in Rotterdam tevoren kwamen op de smartphone die wij mee kregen. Het team waar ik in zat was echt super fanatiek, waardoor we uiteindelijk hadden gewonnen!

travelplog

Ook heb ik deze maand gezellig met mijn moeder geshopt in Rotterdam. Op de lijnbaan zit een tent waar je allerlei slechte en zoete dingen kunt eten. En toen ik de poffertjes zag kon ik het niet laten om een portie te bestellen. Ik had dit echt héél lang niet meer gegeten, dus dat was even genieten!

travelplog

Ook ben ik een weekend in Amsterdam verbleven bij Ollies Bed & Breakfast in de Pijp in Amsterdam. Ik vind de Pijp één van de leukste wijken van Amsterdam, vanwege de bedrijvigheid en alle gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden. Ook ben je zo in centrum van de stad en bijvoorbeeld bij het Rijksmuseum. Benieuwd wat ik van deze B&B vindt? Je leest het in dit artikel.

travelplog

travelplog

Ook was het afgelopen maand de maand van Amsterdam Dance Event, met wat vrienden zijn wij naar Axwell & Ingrosso geweest. Wat een gaaf feest was dit! Alle klassiekers van Swedish House Maffia werden gedraaid en zorgde echt voor kippenvel!

travelplog

Wat voor leuke dingen heb jij afgelopen maand gedaan?

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.