Travel diary

Travel diary #19 De herfst is begonnen!

Halverwege oktober, Halloween komt er al weer aan en de herfst is echt begonnen. Toch heb ik tijdens de regenachtige dagen genoeg leuks gedaan. Kijk je mee?

De maand begon met een etentje bij een Indonesisch restaurant in Rotterdam, Hillegersberg. Romy en ik namen onze vriendjes mee voor een dubbel date en hebben daar heerlijk Indonesisch gegeten. Romy zat ondertussen te vertellen hoe lekker ze elke keer thuis Indonesisch eet.. Als ze een eigen huis heeft weet ik waar ik ‘s avonds eet ;-). Het dessert van mijn vriend bestond uit spekkoek ijs en een spekkoek drankje met alcohol. Heel apart, maar wel lekker.

img_9538

Doordeweeks was het weer tijd om veel heen en weer te reizen tussen Rotterdam en Tilburg. Wat helaas niet elke keer soepel verliep door de vele treinstoringen bij Lage Zwaluwe. Maar het einde van de week werd goed afgesloten met een etentje bij Itami. Ik had hier afgesproken met vriendinnen die ik in Londen heb leren kennen, heel leuk om elkaar weer te zien. Na het eten zijn we op de kop van zuid gebleven en hebben we een cocktails gedronken bij de bar van het Nhow hotel.

img_9577

Travelplog
Wat vinden jullie van dit roze licht bij de bar?

Omdat mijn maand bestond uit veel studeren en reizen maakte ik af en toe even een wandeling met de hond. Een weiland stond helemaal vol met zonnebloemen en andere bloemen. Het liefst wilde ik ze allemaal mee naar huis nemen..

img_9639

Eindelijk ging ik naar de nieuwe film van Bridget Jones Diary! Voordat we naar de film gingen hebben we even snel een hapje gegeten bij een Japans restaurant. Bridget Jones Diary is (zoals je vast wel weet) opgenomen in Londen en het was dan ook super leuk om alle plekken weer te zien waar ik heb gelopen. De universiteit waar ik studeerde tijdens mijn exchange kwam zelfs voor in de film. Ik kreeg weer spontaan heimwee..

img_9676

En nu het steeds vroeger donker wordt zie ik elke keer een mooie zonsondergang. Toch iets wat mooi is aan de herfst.. 😉

img_9661

Wat heb jij in de maand oktober gedaan? 

Liefs,

Marije

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.