Travel diary

Travel diary #18: Quality time met familie

Weekendjes weg, lekker eten en een geweldig feest in een kasteel bij onze zuiderlijke buren.. Benieuwd wat ik heb gedaan afgelopen maand? Kijken jullie mee?

Klimmen en eten bij Tasman

Zoals Romy ook al aan gaf in haar travelplog zijn wij het bos in gedoken en gaan klimmen tussen de hoge bomen in Poortugaal. Ik had al één keer eerder geklommen tijdens een studietrip maar dit was veel leuker! De hoogte vond ik in het begin eng, maar toen ik eenmaal lekker aan het klimmen was had ik nergens meer last van. Ik kan het iedereen aanraden! Na een stevige klim en arm pijntjes was het tijd om te gaan eten bij het nieuwe restaurant: Tasman. We hebben hier lekker kip gegeten met salade en friet. Volgende keer ga ik de pannenkoeken proberen!

image

SS Rotterdam

Mijn vriend en ik gingen een dagje naar de SS Rotterdam omdat het nog heerlijk zomers weer was. De SS Rotterdam is een oude cruiseboot die al enkele jaren in Katendrecht ligt. WIj gingen lunchen en liepen op ons gemak een rondje over de boot. Een aantal jaren geleden was ik hier al eerder met mijn familie gaan eten, dus ik wist al wat ik kon verwachten. Zeker met het mooie weer is dit een hele leuke plek om te lunchen of een drankje te doen.

Wil je meer weten over de SS Rotterdam? Check dan het artikel dat Romy geschreven heeft.

foto-11-09-16-14-33-37

Weekend weg

Voor de verjaardag van mijn vriend’s moeder gingen we een weekendje weg in de buurt van Eindhoven. Het was erg lastig om last-minute een leuke accommodatie te vinden en uiteindelijk zijn we naar Mierlo gegaan. We hebben vooral gewandeld met de hond en hierdoor dus veel van de natuur gezien. Omdat de herfst natuurlijk al begonnen is zagen we al veel paddenstoelen!

foto-18-09-16-11-58-02

foto-18-09-16-12-00-07

’s Avonds hebben wij lekker ouderwets spelletjes gespeeld. Laatst had ik bij een vriendin 30 seconds gespeeld, dit vonden wij zo leuk dat we het spelletjes maar gelijk gekocht hebben.  En gelukkig maar want iedereen vond het spelletjes erg leuk.

foto-18-09-16-00-01-33

Masterclass Ondernemen

Vorige week ben ik naar een masterclass ondernemen gegaan van Annic van Wonderen. Een vrouw die ik al enkele jaren volg via social media. Uiteindelijk kon ik naar een lezing die in Rotterdam werd gegeven. Dus tijd om te gaan! Voor de masterclass ben ik met een vriendin even een snel hap gaan eten. We konden het uiteraard niet laten om een nutella pizza te bestellen (zoo fout ;-)).

foto-22-09-16-18-33-09

Weekend vol liefde

Het laatste weekend van september ben ik met mijn familie naar België gereisd . We waren door mijn nicht en haar man uitgenodigd op een kasteel waar ze in het huwelijksbootje stapten. Het was een fantastisch mooi weekend, veel liefde, emotie en vooral veel geluk. We hadden erg mazzel want het was onwijs lekker weer. Hierdoor kon alles buiten plaatsvinden en dat maakte de dagen nog leuker.

foto-24-09-16-14-53-01

foto-24-09-16-16-57-31

foto-26-09-16-20-34-32

Eind van de middag stond er een bubbelbar, waar uiteraard bubbels werden geschonken. Heel leuk bedacht!

Op zondag zijn we eind van de ochtend in de auto gestapt en nog even naar de Factory outlet in Roermond gereden om wat leuke dingen te shoppen. We voelden ons net in het buitenland, met zoveel toeristen om ons heen. Uiteindelijk hebben we niet heel veel gekocht, maar het was leuk om gezien te hebben.

Wat hebben jullie allemaal in september gedaan?

Liefs,

Marije

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.