Travel diary

Travel diary #12: Afgestudeerd!

Afgelopen maand was een maand waarin ik vooral aan mijn scriptie heb zitten werken. Maar uiteraard heb ik in het weekend nog wat tijd gemaakt voor leuke dingen. Kijk je mee?

De maand begon met een etentje bij Gijs in Rotterdam. Een nieuw restaurant aan de nieuwe binnenweg. Ik zal hier nog een review over schrijven op de blog, zodat je kan lezen wat ik ervan vond.


Daarna was het tijd voor een feestje, want The Flying Dutch was weer bij Ahoy. Een heel leuk festival met alle bekende Nederlandse Dj’s. Eind van de dag begon het alleen heel hard te regenen. Gelukkig hadden we twee poncho’s die we deelde met 6 mensen… Gelukkig had ik mijn vest in mijn tas zitten waardoor de schade heel erg mee viel, we hebben elkaar goed droog kunnen houden haha!


De dag er na was er nog geen tijd om uit te rusten. Mijn schoonzusje is net getrouwd en daarom organiseerde haar vriendinnen en ik een vrijgezellenfeest voor haar. Een hele leuke dag, waarin we veel hebben gelachen. We hebben onder andere een cocktailworkshop gedaan bij Level (één van mijn favoriete cockailbars in Rotterdam).


Na het inleveren van mijn scriptie ben ik met een vriendin al mijn frustraties weg gaan eten en zijn we sushi gaan eten als lunch. Daarna besloten we de trap bij het Groothandelsgebouw op te lopen om al die calorieën weer te verbranden. Zaterdag vierde ik mijn verjaardag voor vriendinnen en gingen we barbecuen. Helaas liet het weer ons een beetje zitten, gelukkig zaten we droog..


Eind van de maand ging ik met vriendinnen “steamboaten” , chinees fonduen. Je krijgt een grote schaal daarin met water en bouillon en daarom mag je je eten gaan bereiden en aan het einde van de avond heb je dan een heel lekker soepje. Ik had dit al eens eerder in Maleisië gedaan en daar was het heel geslaagd. Ik mistte nu alleen de wat pittigere bouillon. Maar verder was het een hele gezellige avond!


Eind van de maand werd het steeds spannender. Ik leverde mijn scriptie in en binnen een week kreeg ik te horen of ik deze mocht verdedigen. Gelukkig was dit het geval en mag ik jullie vertellen dat ik ben afgestudeerd!! Ik ben heel erg opgelucht en kan weer even normaal ademhalen, haha. Om het te vieren zijn we lekker uit eten gegaan!


Afgelopen maand was dus een spannende maand voor mij. Maar dat maak ik deze maand helemaal goed met mijn vakantie. Hier hebben jullie hoogstwaarschijnlijk al een aantal mooie foto’s van voorbij zien komen op onze social media kanalen. Mocht je nog tips hebben voor Bali en Java, zet ze gerust neer bij de comments.

Volgen jullie ons al op instagram? 

Liefs,

Marije

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.