Travel diary

Travel diary #45 Maand vol gezelligheid

Afgelopen maand was weer top! Ik heb mijn weekenden weer uiterst goed besteed en weinig thuis gezeten. Zo ging ik high winen, naar Ouddorp en naar het Oktoberfest in Rotterdam.

Na een relaxte week in Londen sloot ik de week af met een yoga sessie op de SS Rotterdam. Het was echt mega relaxt, vol in de zon. En naderhand waren we helemaal ontspannen.

Yoga maas Travel Diary

Mijn vriend en ik besloten wederom naar de Vreemde vogel te gaan met vrienden. Zij wonen hier nog geen 5 minuten vandaan maar  waren er nog nooit geweest. Het was dus tijd om ze mee te nemen en van de laatste zonnestralen te genieten. We gingen dit keer voor een high wine/beer. Aanrader!

Travel diary: De vreemde vogel

Voor de blog waren Romy en ik uitgenodigd voor een event in Amsterdam. Gelukkig kon ik alles zo plannen dat ik er heen kon gaan. Het was een uitgebreide lunch met daarbij een persprentatie. Heel leuk om hier bij te mogen zinn en gelijk weer even Amsterdam te zien. Wat blijft het toch een leuke stad!

Travel diary Amsterdam

Ook hadden Romy en ik een bruiloft deze maand. Dit keer dichtbij huis dus helemaal top! Een avond vol Guus meewis en andere Nederlandstalige muziek haha!

Travel diary: maand vol gezelligheid

Mijn moeder en ik besloten naar een open huizen dag te gaan? We reden naar Ouddorp. Onderweg was het zo slecht weer dat we bijna niks door de ramen konden zien.. En dat terwijl we richting het strand reden. Uiteindelijk klaarde het helemaal op en kon ik deze prachtige huisjes in Goedereede fotograferen. Wat een leuk dorpje is dit! Na een bezoek aan dit dorpje zijn we weer naar Ouddorp gereden om daar nog wat te winkelen. Helaas is het echt een heel toeristisch dorpje, met uiteraard veel Duitsers. Het is net of je even op vakantie bent.

Travel diary; Goedereede

Is de herfst dan al echt begonnen? De pompoenen liggen er al.. Koop jij elk jaar pompoenen voor Halloween?

Travel diary: herfst

Voor een opdracht van de universiteit ging ik samen met studiegenootjes naar Jumbo in Veghel. Blijkbaar kan je hier dus de lekkerste patat van Nederland eten. Uiteraard probeerden we het en ik moet zeggen ze verslaan de patat van de Bram wel hoor..

Travel diary: Papat in Veghel

Om in de Brabantse sferen te blijven aten we ook nog een overheerlijke Bossche bol. En na al dit eten waren we natuurlijk heel misselijk, oeps!

Travel diary: Bossche bol

Met een vriendinnetje ging ik ook nog even naar Loods5 in Sliedrecht. Een hele leuke woonwinkel. Ik ben nog steeds opzoek naar een klok voor in huis, maar nog steeds niet gekocht helaas.. Na al ‘shoppen’ zijn we terug gereden naar Rotterdam. Daar was een food- en cultuur festival. Uiteraard zijn we hier nog even langs gegaan. Maar ook dit viel een beetje tegen.

Travel diary: foodfestival

Travel diary: drankjes drinken Rotterdam

’s Avonds was het dan zover, het Oktoberfest. Voor €1 hadden ik 2 kaartjes kunnen kopen bij Vakantieveiligen voor het Oktoberfest. Geen geld natuurlijk! En leuk om een keer meegemaakt te hebben.

Deze week besloot mijn oma de hele familie uit te nodigen voor een etentje. Super leuk natuurlijk en wat was het lekker. Ik koos voor een forel en als nagerecht gekarameliseerden perzik met gember en een drankje. Echt top!

Travel diary: uiteten

Hoe zag jou maand eruit afgelopen week?

Liefs,
Marije

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. Marije, wat was het allemaal weer lekker!! Maar hoe blijf je zo slank ??Op het feest was het ook gezellig en het nodige bijgepraat. Het was heel fijn.
    Liefs
    Mien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.