Travel diary

Traveldiary #69: op naar België

Deze maand stond er een tripje op de planning naar België en genoot ik nog van het heerlijke weer. Benieuwd naar meer? Lees het hier.

Den Haag

Samen met een vriendin, die vegetarisch is, gingen we naar de Vegetarische Slager om daar een hapje te eten. De vegetarische slager heeft al enige tijd een vegetarisch restaurant waar zij hun producten serveren. Het was dan ook hoog tijd om als flexi-tarier daar een keer te gaan eten. Wij bestelden onder andere taco’s en ‘patatje stoofvleesch’. Binnenkort zal ik hier nog een apart artikel over wijden, maar het is zeker de moeite waard om een keer langs te gaan als je in de omgeving van Den Haag verblijft.

In de avond werden we verrast door een mooie roze lucht!

Zomers weer

Ondanks dat het mooie weer nu wel een voorbij is, heb ik de afgelopen maand nog volop kunnen genieten van de zon. Zo ging ik samen met mijn vriend naar het strand om daar lekker te relaxen met een hapje en een drankje. Ondanks dat ik geen vakantie heb opgenomen, vind ik dat je dit gevoel op gezette tijden toch een beetje moet creëren…

Sashimi fan

Voor de verjaardag van mijn schoonmoeder gingen we uiteten. Als voorgerecht bestelde ik een sashimi gerecht met mijn favoriete zeewiersalade. Het blijft zo lekker!

Fleur de Lin

Romy en ik waren door het Toerisme Scheldeland (België) uitgenodigd om voor een weekend de omgeving van Scheldeland te ontdekken. Scheldeland bevindt zich in de stedendriehoek die wordt gevormd door Antwerpen, Mechelen en Gent. Op een zaterdagochtend vertrokken we naar België. Er stonden een aantal plekken op de planning die wij zeker wilden zien. Zo proefden we de streekspecialiteit paling in restaurant Elvira, maakten wij een wandeling langs het Donkmeer in Berlare en aten wij ’s avonds in het dorp Zele bij Fleur de Lin. Bij Fleur de Lin hebben wij zo ontzettend lekker gegeten. Wil jij culinair genieten en ben je in de omgeving van Scheldeland, dan is dit restaurant absoluut een aanrader. In het artikel van Romy lees je alles over dit restaurant.

Pizza tijd!

De laatste tijd verlopen de weekenden vrij rommelig en hebben we geen zin om te koken. Een perfect moment om nieuwe afhaalzaakjes te proberen. Zo bestelde ik bij Solfood in Rhoon (ten zuiden van Rotterdam) twee heerlijke pizza’s; een met ham en truffelsaus en de andere een quattro stagioni. Echte aanraders als je het mij vraagt..

Nu ik een kantoorbaan heb, merk ik steeds meer dat ik te weinig beweeg. Afgelopen weekend was het dan ook tijd om weer eens uit te waaien op het strand en met de hond van mijn ouders op pad te gaan. Omdat er flink wat wind stond waren er weer veel kitesurfers in het water. Blijft fantastisch om te zien hoe snel dit gaat!

Hoe was jullie maand? 

Liefs,
Marije

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.