Travel diary

Traveldiary #67 een maand vol mooie momenten

Afgelopen maand heb ik weer veel mooie momenten mogen beleven. Eén van de leukste momenten afgelopen maand was de geboorte van mijn nichtje. Benieuwd naar de rest van de maand? Lees dan meer.

Zaandam

Een vriendin van mij is sinds dit jaar in Zaandam gaan wonen. En eindelijk was het zo ver, ik werd samen met andere vriendinnen uitgenodigd voor een housewarming. Een super leuke avond hadden we. Daarnaast is Zaandam een leuke plek om een bezoek aan te brengen. Naast het mooie treinstation is hier ook een vestiging van het Intell hotel. Een super leuk hotel dat zich kenmerkt door de opgestapelde huisjes. Zeker de moeite waard om even te bekijken mocht je in de buurt zijn.

Nichtje geboren

Na een leuke avond in Zaandam kwam ik thuis en ging de telefoon n volgde het leuken nieuws dat mijn nichtje is geboren! Ah zo ontzettend leuk. De volgende dag zijn we gelijk langs gegaan om kennis met haar te maken. Wat een schatje is het!

Knoflook restaurant

Soms heb je dat toch wel eens, dan staat een restaurant als super lang op je lijstje, maar je komt er nooit. Zo ook het knoflook restaurant Look in Rotterdam. In dit restaurant worden alle gerechten bereid met knoflook. Hoe leuk is dit?! Ik bestelde een hoofdgerecht met kip en 15 teentjes knoflook haha! Ongelofelijk zoveel. Maar het was smullen!

Hotspots in Rotterdam

In Rotterdam worden er elke maand weer veel nieuwe hotspots geopend. Het was dan ook deze maand weer tijd om de stad in te gaan en eens te kijken wat er allemaal voor nieuws is. Zo ging ik onder andere naar de Gele Kanarie. Niet alleen het eten is top, maar ook het bier. In de kelder van het pand hebben ze een eigen brouwerij waar ze bier brouwen. De Gele kanarie in Rotterdam is echt een dikke aanrader. En we hebben er weer een Rotterdams biertje wat wat het uitproberen waard is.

De gele kanarie Rotterdam

Utrecht

Op een vrijdag middag moest ik voor werk naar Utrecht. Echt wat er is er nou leuker dan het weekend beginnen in een stad als Utrecht?! Samen met mijn vriend besloten we hier te borrelen en een hapje te eten. We gingen aan de gracht pintxos eten. Dit zijn allerlei kleine hapjes op brood. Ik zal hier binnenkort zeker een artikel over schrijven. Echt een toppertje met mooi weer!

Utrecht

Bruiloft vieren

Na de geboorte van mijn nichtje was het weer tijd voor een ander feestje, de bruiloft van mijn neef. Door het lekkere weer vond de ceremonie buiten plaats, heel bijzonder. ’s Avonds hebben we een goed feestje gevierd in het kasteel. Het leuke aan dit soort weekenden is dat je weer met de hele familie bij elkaar bent. Dit maakt zo’n gebeurtenis altijd net weer wat bijzonderder!

Bruiloft

Genieten van het mooie weer

Omdat het mooie weer maar aan blijft houden besloten mijn vriend en ik op een doordeweekse avond na werk naar het strand te rijden. We bestelden wat hapjes en aten het lekker op het strand op. De hitte in de stad waren we al snel vergeten toen we aankwamen op het strand. Nu ik dit aan het typen ben heb ik gelijk weer zin om naar het strand te gaan. Maar dat zal zeker nog gebeuren..

Hoe was jouw maand?

Liefs,
Marije

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.