Travel diary

Traveldiary 61: Afgestudeerd!

Jaaa ik ben afgestudeerd! Deze maand stond in het teken van het schrijven van mijn thesis en wanneer het ging maakte ik leuke tripjes! Zo ging ik naar Scheveningen, Brugge en zocht ik samen met Romy de bollenstreek op. Kijk je weer mee?

Mijn broer kwam afgelopen maand voor 1.5 week naar Nederland. Het was dan ook weer tijd om samen iets leuks te gaan doen. We besloten met mijn vader weer eens sushi workshop te boeken. Een hele leuke workshop, wat behoorlijk veel sushi opleverde.. Oeps! We hebben 4 dagen alleen maar sushi gegeten.. Maar het was smullen.

Sushi workshop

Omdat Romy nog nooit in de bollenstreek is geweest besloten wij samen een bezoekje te brengen aan deze omgeving. Het was een hele klus om mooie velden te vinden waar je mooie foto’s kon maken, maar het is ons gelukt!

Brugge is een stad die al enige tijd op mijn lijstje stond om te bezoeken. Ondanks dat het maar twee uur rijden is (zonder file in België…) was ik hier nog nooit geweest. Het is een leuke stad, maar wel enorm toeristisch. Maar ik heb weer genoeg plekjes ontdekt die binnenkort voorbij zullen komen op de blog!

Brugge travellovers

Omdat het einde van mijn stage naderde besloten wij met collega’s te eten bij Burgertrut. Een burgerrestaurant waar ze zowel biologische burgers als vegetarische burgers verkopen. Ondanks dat behoorlijk vullende burger besloten we met z’n allen toch nog een paar nagerechten te bestellen om te delen. De cheesecake links was mijn favoriet!
Nagerecht burgertrut

Samen met een vriendin besloten we te gaan eten bij een nieuw restaurant in Rotterdam, Backyard. Een leuke tent! Wij probeerden de Indian Platter met allerlei verschillende soorten curry’s. Zeker de moeite waard om een keer te gaan eten. En mocht je een lokatie zoeken om te werken overdag, dan is dit een goede plek.

Backyard Rotterdam

Romy en ik waren uitgenodigd bij een vriendin om ’s avonds te komen eten. We hebben zo ontzettend lekker gegeten! Het was een Italiaans diner, met 4-gangen. Op de onderstaande foto was de eerste gang te zien. Ondanks dat het ontzettend veel was hebben wij met z’n vieren alles opgegeten.. Als het aan mij ligt doen we dit snel weer haha!

Jaaaa afgelopen dinsdag ben ik afgestudeerd aan de universiteit. Wat een opluchting was dat! Om het te vieren had mijn vriend een tripje Scheveningen geregeld. Aangezien het prachtig weer was besloten we ’s middag al lekker te gaan genieten op het terras. De avond sloten wij af met een bezoek aan de Lion King. Wat een prachtige musical is het toch. Ik kan het iedereen aanraden.  

Aankomende maand staat er iets super leuks op het programma. Maandag vlieg ik namelijk naar Bali om daar vervolgens door te reizen naar eilandjes ten oosten van Bali. Een reis waar ik al super lang naar uit kijk. Mochten jullie nog tips hebben dan hoor ik het graag.

Hoe was jullie maand?

Liefs,
Marije

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.