Travel diary

Traveldiary #57 Eerste terrasje van dit jaar & rondjes schaatsen

Afgelopen maand was een gekke maand, ik zat voor het eerst dit jaar in het zonnetje op een terras en het weekend daarna lag er een pak sneeuw en konden we schaatsen. Kijk jij mee hoe mijn maand was?

Franse Bistrot

Mijn maand begon met een een heerlijk luxe etentje bij Bistrot Le Marais in Maassluis. We hebben hier een ontzettend lekker en luxe 4-gangendiner gegeten. Binnenkort zal ik meer vertellen over dit toffe Franse restaurant, want het is zeker een aanrader!

Eten bij de Thai

Afgelopen Valentijnsdag waren mijn vriend en ik niet samen en besloten we aan het einde van de week nog een keer uit eten te gaan.  Deze keer kozen we voor totaal iets anders  en gingen we naar de Thai, SOi3. We aten onder andere deze heerlijke saté en natuurlijk één van mijn Thaise lievelingsgerechten Pad Thai.

Rotterdam

Zoals ik net al noemde, heb ik mijn eerste terrasje gepakt samen met een vriendin. Na al die koude dagen kon ik hier zo van genieten. Onder het genot van een wijntje hebben we hier heerlijk genoten van het zonnetje!

En op de terugweg werd ik beloond op deze mooie zonsondergang.

Na een leuk avondje op de kop van Zuid fietste ik ‘s avonds terug over de mooie Erasmusbrug. ‘s Avonds wordt de brug super mooi verlicht, wat mooie plaatjes oplevert.

Op mijn stage hebben wij het de hele dag over eten en mede om die reden besloten we lekker te gaan eten met het Marketing team. We aten heerlijke tapas bij de Hemel op aarde. Onderweg naar het restaurant liepen wij langs de Oude Haven. Dit is toch wel één van de mooiste plekjes is in Rotterdam.

Amersfoort

Afgelopen maand hadden wij een leuk feestje in het centrum van Amersfoort. Omdat mijn vriend in Amersfoort werkt besloten we een hapje te eten in Amersfoort. Amersfoort heeft mij enorm verrast, dit is zo’n leuke stad! Vergelijkbaar met Utrecht alleen dan wel een stuk kleiner. Maar als je veel terrasjes zoekt in een oude stad waar niet al te veel toeristen lopen is deze stad zeker de moeite waard!

Schaatsen

Afgelopen maand vroor het een aantal dagen, maar de kans dat we konden schaatsen op natuurijs was redelijk klein. Daarom besloot ik op het laatste moment naar de ijsbaan te gaan in Kralingen waar ik lekker rondjes kon schaatsen. Een leuke plek om te schaatsen dus hopelijk kan ik volgend jaar weer. Gelukkig heb ik ook kunnen schaatsen op natuurijs. Ik kan daar zo vrolijk van worden!

Een vriendin van mij werd 25 jaar en ze wilde graag met vriendinnen uit eten. We aten een heerlijke pizza bij La Cocotte en deelden dit heerlijke dessert met elkaar. Dit nagerecht had een bolletje guava ijs, iets wat in Cuba helemaal niet zo lekker vond. Maar toch smaakte het erg goed!

Pancake party

Zoals jullie wellicht weten heb ik in Londen gestudeerd. Ik heb daar een ontzettend leuke periode gehad en hele leuke vriendinnen aan over gehouden. We proberen elkaar zo veel mogelijk te zien, maar omdat we niet bij elkaar in de buurt wonen is dit soms toch lastig. Daarom besloten we om deze keer te gaan ontbijten bij een relatief nieuw zaakje in Rotterdam By Jarmusch. Hier hebben ze heerlijke pancakes met onder andere banaan en pindakaas, heerlijk!

En zoals jullie vast wel hebben meegekregen lag er een dik pak sneeuw deze maand. De kindjes rond mijn huis waren druk bezig met het maken van deze sneeuwpop. Zo leuk om te zien!

Hopelijk hebben jullie kunnen genieten van dit winterse weer!

Liefs,
Marije

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. Ik vond het best fijn, dat winterse weer. Maar ik ben nu écht helemaal klaar voor de lente!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.