Travel diary

Travelplog #43 Londen & veel nieuwe hotspots ontdekken

YEAH voor augustus! Afgelopen maand stond in het teken van reizen en vakantie en lunch plekjes ontdekken. Dus bij voorbaat al een top maand waarin ik super veel leuke dingen heb mogen doen. Kijk jij mee?

Om nog even in het ultieme vakantiegevoel te blijven besloten mijn vriend en ik buiten de deur te ontbijten. En dit is top! Ik kan het iedereen aanraden, het is zo relaxt en je eet de heerlijkste ontbijtjes. Ontbijtjes die je nooit zelf wilt maken omdat het te veel werk is en/of ze mislukken. Wij gingen naar Lilith in Rotterdam. Binnenkort komt er een review online, dus stay tuned.

Lilith ontbijten Rotterdam

Het eerste weekend van augustus was het redelijk goed weer dus besloten we met mijn vriend’s familie naar het strand te gaan. Omdat wij de hond ook meenamen moesten we over het naaktstrand lopen. Met 20 graden lopen er zelfs mensen naakt op het strand. Tsja,  wat zullen we ervan zeggen. Het is denk ik iets waar ik niet snel aan zal wennen haha..

Om weer een ‘fit’ te worden besloot ik samen met een vriendin weer in het ritme te komen en gingen we bootcampen. Het was een avontuur, maar ik sta nog op beide voeten. De training was in het Vroesenpark in Rotterdam. Aan het einde van de training werden we beloond met een mooie zonsondergang.

Bootcamp Vroesenpark

Fit worden en ongezond eten. Niet de perfecte combinatie, maar ik moest en zou een bubble waffle proberen bij Gracy’s. En alsof we niet genoeg hadden gegeten besloot ik daarna met een vriendin op het terras te zitten met heerlijke wijntjes. Top middag!

Gracy's buffle waffle

Omdat het heerlijke weer bleef hangen besloot ik samen met mijn moeder een lunchplek te zoeken om vervolgens nog even te shoppen. We kwamen uit bij “Buiten”, een hele leuke zaak waar ze allerlei biologische producten verkopen en serveren. In de zomer kan je hier heerlijk op het verscholen terras zitten. Aan het einde van de dag besloten we nog even de skyline van Rotterdam te bekijken (wie kan daar nou geen genoeg van krijgen?). Wat is het toch een mooie stad!

Buiten lunch Rotterdam

Een aantal weken gelegen schreef ik al over een (voor mij) nieuwe hotspots in Vlaardingen, de Vreemde Vogel. Je kan hier slapen in een vliegtuig, spaceshuttle, vogelhuisje en nog meer bijzondere accommodaties. Een hele leuke lunch plek of overnachten en leuk te combineren met een weekend Rotterdam.

Vreemde Vogel Vlaardingen

Al enige tijd geleden had ik mijn familie afgesproken om naar Villa Augustus te gaan voor een gezellige lunch. Mijn oma is fan, wat niet heel gek is, want het is een toffe plek. Ik koos voor een heerlijke vijgen salade met Italiaanse ham en als nagerecht een citroen-meringe taartje. Do I need to say more?

Villa Augustus

Nu ik dit aan het schrijven ben is het eigenlijk belachelijk om te zien hoe vaak ik afgelopen maand heb geluncht buiten de deur. Maar nu het nog vakantie is kan het en ik geniet er volop van! Met vriendinnen van de universiteit besloten we weer even bij te kletsen bij Alfredo Taqueria. Een nieuw restaurant in Rotterdam. Het interieur is top, de drankjes zijn lekker. Maar over het eten ben ik nog niet heel erg over te spreken.

Alfredo Taqueria Rotterdam

Mijn vakantie en ook de maand augustus sloot ik af met een hele week Londen. Ik ben verliefd op deze stad en zal er denk ik ook nooit genoeg van krijgen. De afgelopen jaren ben ik hier behoorlijk vaak geweest en ik blijf nieuwe plekken ontdekken. Het was een top maand!

Kat

Kensington, London

Yoga SS Rotterdam

Hoe was jouw maand? Benieuwd hoe Romy het heeft gehad in Italië?Lees het hier.

Liefs,

Marije

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.