Bestemmingen

Travel Diary #78: dat is een tijdje geleden!

Oeps! Ik zag dat mijn laatste Travel Diary alweer begin Februari online was geplaatst en in de tussentijd heb ik natuurlijk genoeg beleefd en mijn uitjes bestonden voornamelijk uit heel veel eten. Kijk maar mee!

Eten!

In februari was mijn vader jarig en dat hebben we goed gevierd met een borrel in de zon in Rotterdam en ‘s avonds zijn we een stukje op de Wilhelminapier gaan lopen en vervolgens gaan eten bij Gauchos. Hier gingen we natuurlijk voor de bekende biefstuk, want eigenlijk kun je niets anders kiezen als je daar eet!

Ook ben ik bij Rolph’s Deli gaan ontbijten. Ik vond de Acai bowl wel een beetje tegenvallen, maar de eggs benedict daarintegen waren wel erg goed. Dus als je daar bent is dat zeker een aanrader.

Op pad!

Ook was het weer tijd om naar Londen te gaan voor werk. We hadden een evenement waarbij we plastic uit de Thames gingen vissen. Het was super koud op de boot, maar na afloop was het best schokkend hoeveel plastic troep je in een uur kunt opruimen. 

Hierna ben ik met vriendinnen weer een avondje gaan stappen in Annabel. Wij zijn een avondje naar Tijdscapsule geweest, een leuk feest waar je elke 10 minuten hits hoort uit een ander jaar.

En natuurlijk was het tijd voor de tulpenvelden! In April stonden ze prachtig in bloei en wij zijn daarom tulpen gaan plukken bij de Pluktuin in Noordwijkerhout. Voor 5 euro mag je al 25 tulpen meenemen. Benieuwd naar nog meer mooie tulpen foto’s ? Bekijk ze op onze instagram account!


Nog meer eten!

Toen het zulk mooi weer was in Nederland ben ik gezellig met mijn ouders een dagje op pad geweest in Den Haag en daarbij hoort natuurlijk ook lekker eten. We hebben gebruncht bij Walter Benedict. Een gezellig tentje met lekkere eitjes voor de brunch of lunch. 

Ook ben ik samen met een vriendin weer eens naar Pix gegaan. Hier hebben ze het Spaanse concept van pinchos naar Rotterdam gehaald en op een vrijdag avond zat deze zaak helemaal vol! We hebben genoten van de sangria, pinchos en andere tapas.

De dag erna ben ik weer gaan brunchen. Laatste tijd vind het super leuk als het een beetje mooi weer om gezellig te gaan brunchen ipv thuis te ontbijten. Dit keer ging ik voor het eerst naar Bertmans en ik kan deze tent echt aanraden. We hadden een salade en brood met veel verschillende groentes. De groentes smaakten heerlijk en waren vol van smaak. Dit ervaar ik niet zo vaak in restaurants waar ik een salade bestel. 

In hetzelfde weekend ben ik nog meer gaan eten en ben ik naar het foodtruckfestival TREK in het vroesenpark geweest. Dit festival trekt door heel Nederland en als je er bent ga dan naar Mr. Brasa voor de perfecte spareribs en een lekker broodje buikspek. 

Afgelopen weekend ben ik naar de voorstelling van Kaj Gorgels geweest en hebben we vooraf gezellig een gin tonic gedronken. De show was erg grappig en we hebben ons rot gelachen.

Gaan jullie ook zo vaak uiteten? En wat vinden jullie dan het leukste om te doen?

Liefs,
Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.