Reistips Travel diary

Travel Diary #76: weer een jaartje ouder

Dit is mijn eerste travel diary van dit jaar, dus nog een gelukkig nieuwjaar! I know, beetje laat, maar mijn jaar is dus best wel druk begonnen. Kijk maar mee!

Kerst en Oud & Nieuw

Natuurlijk heb ik lekker relaxed 2018 geëindigd met familie en vrienden. Heel veel gegeten, net zoals jullie waarschijnlijk! Kerstavond heb ik gespendeerd met mijn neefje en nichtje. Samen met mijn nichtje zaten we haar broertje te plagen met allemaal kusjes. Daar is hij toch echt al te oud voor, zoals hij dat zelf vindt haha. Op Tweede Kerstdag ben ik lekker met mijn ouders naar Scheveningen gegaan om eens een keer even wat anders te doen.

Oud en Nieuw heb ik met vrienden in de stad gevierd en hebben we het Nationaal Vuurwerk bekeken. Het was een super gave vuurwerkshow die ook nog eens best lang duurde!

Happy Birthday to me!

Op 26 januari was het weer zo ver en werd ik weer een jaartje ouder. Alweer 26… auww.. Dat doet toch een beetje pijn, maar ondanks dat heb ik een hele leuke dag gehad! Gevierd met familie en vrienden. Mijn nicht had zelfs een taart gebakken en mijn neefje een tekening met hartjes gemaakt, hoe lief!

Ook ben ik nog gezellig met vriendinnen gaan high tea’en bij de Tea Lab in Rotterdam. Een gezellige koffiebar waar je heerlijk kunt lunchen en dus in het weekend heel veel mensen gezellig aan de high tea zitten. Wat ik bij deze high tea zo fijn vond was dat er vooral ook hartige dingen tussen zaten en niet alleen maar super zoete cakejes en taarten!

Gekkenhuis op werk

Op werk is het echt super druk in het begin van het jaar. Naast de gewone werkzaamheden mocht ik ook meedoen aan een Young Professional Journey waar we allerlei workshops gingen doen en daarnaast ook aan een Innovation Challenge moesten meedoen. We moesten op zoek naar een ‘probleem’ in het bedrijf en dit zo innovatief mogelijk oplossen. Het waren erg leuke dagen waarbij we ook veel leuke dingen hebben gedaan. Zo begonnen we om 8 uur ‘s ochtends met een yoga les en eindigden we de dag met een biertje in de hand bij Thoms.

Daarnaast was het ook tijd voor de zogeheten Global Sales Meeting. Alle Sales collega’s van heel de wereld waren afgelopen week in Rotterdam. Ook hier volgden we weer veel workshops en plenaire sessies. Het eindigde met een leuk feestje met een dj en de voetjes van de vloer, een plek waar je mij natuurlijk snel zult vinden 😉

Hello Spring?!

Okee… afgelopen weekend was het toch prachtig mooi weer?! Dat maakt mij heel erg blij, en mag dit alsjeblieft vanaf nu zo blijven? Ik heb goed kunnen genieten van het zonnetje want ik was afgelopen weekend in Limburg en daar was het maar liefst 18 graden. Niet normaal toch voor februari! Maar mij hoor je zeker niet klagen. Ook heb ik gewoon voor het eerst van het jaar op terrasjes gezeten, laat de lente maar komen!

Hoe is jouw jaar begonnen?

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.