Travel diary

Travel Diary #72: wat is het druk!

Toen ik mijn vorige Travel Diary erbij pakte zag ik dat ik deze alweer in september heb geschreven. Oeps! Het was een beetje te druk denk ik afgelopen tijd. Kijk maar met mij mee!

Een weekje in Mallorca

Na een weekje in Marbella vond ik dat ik nog steeds niet genoeg Spaanse zon had gevangen dus ben ik met een vriendin naar Mallorca gegaan. Het was een typische zon, zee en strand vakantie, heerlijk! Onze dagen begonnen aan het zwembad van het hotel, daarna lunchen, naar het strand, uitgebreid avond eten en cocktails drinken in de avond. Niks mis mee toch? Wel zijn we nog een dagje het eiland gaat ontdekken en zijn we onder anders naar sinaasappeldorp Sollér geweest.

Mallorca

Genieten van het mooie weer in Rotterdam

Toen ik terug kwam van vakantie was het nog steeds mooi weer in Nederland en dat betekende dat ik in de weekenden lekker de stad in ging. Ik vind de Wilhelminapier altijd heel mooi met z’n hoge gebouwen. Onlangs zijn er ook de foodhallen geopend zoals in Amsterdam. Ben jij er al geweest?

Rotterdam

Ook heb ik plaatsgenomen op een aantal terrasjes toen de zon nog heerlijk scheen. Deze keer ging ik voor een lunch bij Supermercado!

Rotterdam

Druk op werk

Onlangs ben ik ook met een nieuwe functie begonnen bij m’n werk, waardoor het allemaal heel druk is. Maar vooral ook met leuke dingen! Zo heb ik 2 dagen meegedaan aan een Young Professional programma. Één van de leukste activiteiten daar was een business game waarbij wij een verzonnen land voorstelden en onze bevolking gelukkig moesten maken. Onder andere moesten we een echt vlag creeëren, onze vlag was geïnspireerd op de rich & famous, vandaar de rode loper!

Robeco

Dezelfde tijd was het tijd voor mijn afscheid van mijn oude team. We gingen borrelen in de Witte de Withstraat en heb een mooi horloge gekregen als kado!

Robeco

En het voordeel aan m’n nieuwe baan is dat mijn team in Londen zit, dus het was tijd om naar Londen te gaan! Wat ontzettend gaaf om daar te werken. We hadden een evenement over duurzaamheid in de Science Gallery en ik vond zelf dat we goed hadden uitgepakt!

The gherkin

Robeco

Wat heb jij allemaal gedaan de afgelopen weken?

liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.