Travel diary

Travel Diary #71 Diploma is binnen!

Deze maand nam ik mijn masterdiploma in ontvangst en ging ik luxe uit eten bij verschillende restaurants. Een culinaire maand met veel leuke activiteiten. Benieuwd naar afgelopen maand?

Ondanks dat ik veel buiten de deur eet, gaan mijn vriend en ik weinig samen uit eten. Daar moest verandering in komen. Wij besloten lekker uitgebreid te gaan eten bij Opporto, een restaurant dat gevestigd is onder de oude spoorlijn in Rotterdam. Ik bestelde een heerlijke sashimi vooraf en als hoofdgerecht een visschotel. Het was een en al smullen! Mocht je een liefhebber zijn van vis kan ik dit restaurant zeker aanraden.

Opporto diner

Op zondag vond het Oude Haven Festival plaats in jawel, de Oude Haven in Rotterdam. De Oude Haven staat bekend om de vele restaurants en cafés die hier zijn gevestigd. Een plek waar ik in de zomer vaak te vinden ben. Tijdens het festival waren er verschillende wateractiviteiten, optredens en bierkarren. Genoeg faciliteiten voor een leuke middag.

Oude haven festival Rotterdam

Oude Haven Rotterdam

Om nog maar even in het Rotterdamse te blijven… Jullie kennen vast wel de Wereldhavendagen. Meestal sla ik dit evenement over maar dit jaar besloten we toch om even een kijkje te nemen bij het vuurwerk. Een flashback naar oud en nieuw, gelukkig dit keer iets warmer!

vuurwerk wereldhavendagen

Met vrienden besloten we te gaan pitch and putten bij Tasman in Rhoon. Het was een hilarische middag waarin natuurlijk weer heel veel mis ging. Het slaan van een balletje is toch moeilijker dan gedacht!

Op de zondagmiddag de week erna besloot ik naar Delft te gaan. Het was een heerlijke zomerse dag dus tijd om lekker door de stad te slenteren en wat zonnestraaltjes mee te pakken. Ik ben nog nooit eerder in Delft geweest, ondanks dat het zo dicht bij Rotterdam ligt. Het is geen grote stad, maar zeker de moeite waard om te bezoeken. Delft wordt overigens veel bezocht door toeristen, dus het voelt gelijk als een mini-vakantie!

Dagje delft

Afgelopen mei ben ik afgestudeerd in Tilburg aan de master Marketing Management. En afgelopen woensdag was het dan eindelijk zo ver… Ik nam mijn diploma in ontvangst! Nu ben ik toch echt student af, het blijft een gek idee… Na de uitreiking nam mijn vriend mij als een verrassing mee naar FG Food Labs, een sterrenrestaurant in Rotterdam. We genoten hier van een uitgebreide lunch met lekkere wijntjes. Wil je meer lezen over dit restaurant? Lees dan het artikel hier.

Afstuderen

Dit was mijn maand alweer in foto’s. Volgende maand staat er weer een mooie vakantie op de planning. Wil jij alvast op de hoogte blijven van mijn avonturen? Volg ons dan op instagram.

Liefs,

Marije

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.