Reistips Travel diary

Travel Diary #70: Eindelijk op vakantie!

In augustus ging ik eindelijk op vakantie. Ik heb al heel lang geen vakantie meer gehad, dus ik was blij dat het zo ver was. Benieuwd waar ik naartoe ben gegaan op reis? Kijk dan snel met mij mee!

Naar België

Dendermonde

Fleur de Lin

Fleur de Lin

Eerst ging ik met Marije gezellig een weekendje naar België op uitnodiging van Travelmedia om de regio Scheldeland te ontdekken. Zo zijn we bijvoorbeeld in het stadje Dendermonde geweest en hebben we culinair gegeten bij restaurant Fleur de Lin in Zele. Hier hebben we gelijk gedronken op de 10.000 unieke bezoekers die we deze maand hebben behaald! Wow! Heel erg bedankt als jullie 1 van die 10.000 zijn! Wij waarderen het heel erg dat jullie het leuk vinden om onze blog te lezen.

Volkswagen up

En we gingen niet met zo maar vervoer naar België, maar namelijk met mijn eigen eerste auto! Ik heb een Volkswagen Up gekocht, is het geen beauty?!

De vakantie is begonnen!

25

Mijn vakantie begon met een druk weekend. Op vrijdag ging ik samen met een vriendin naar het concert van Justin Timberlake. Ik ben al van kleins af aan fan en dit was alweer mijn tweede keer dat ik naar JT ben gegaan. Het blijft heel leuk en hebben lekker meegezongen met al z’n bekende nummers.

De dag erna had ik twee verjaardagen!
Mijn neefje is namelijk alweer 7 jaar geworden, wat wordt hij oud! En daarmee ik ook!! ‘s Avonds ging ik naar de 25e verjaardag van een vriendin, wat een gezellig dans avondje was met veel lekker eten. Kijk maar hoe mooi de tafel was gedekt!

Mysteryland

Op zondag zat ik (met kater en al) alweer vroeg in de auto naar Mysteryland! Ik blijf het  één van de leukste festivals vinden. Dit keer hebben we ook het hele terrein bekeken. Waar we alle vette stages met verschillende muziek stijlen zagen

Naar Marbella!

Marbella

Paella

Sangria

En toen was het zo ver! Eindelijk op vakantie! Samen met mijn ouders ben ik een weekje naar Marbella geweest om even helemaal uit te rusten. Dit keer klonk zon, zee, strand en sangria’s mij als muziek in de oren.

Ronda

Ook zijn we nog een dagje weg geweest, want ik wilde heel graag Ronda bezoeken. Wat een mooi dorpje! Erg indrukwekkend hoe men zoveel jaar geleden zo’n indrukwekkende brug heeft kunnen bouwen.

Helaas ben ik alweer terug in het regenachtige Nederland!

Hoe was jou augustus?

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.