Travel diary

Travel Diary #68: Feesten op Tomorrowland!

Hallo? Nederland? Waar is het Nederlandse weer gebleven? Wij zijn in ieder geval heel blij met dit mooie zomerse weer van afgelopen maand. Zo heb ik in 35 graden op een terras gezeten en op een festival gestaan. Benieuwd hoe dat ging? Kijk maar mee!

Tomorrowland!

Ook dit jaar had ik kaartjes kunnen bemachtigen voor Tomorrowland en wat was het weer ontzettend gaaf. De grootte van mainstage is zo overweldigend dat je ook bij de tweede keer weer je ogen uitkijkt. Dit jaar was het een ‘water’ thema en kwamen er zelfs fonteinen uit de stage zetten! Het was wel heel de dag 35 graden, waardoor je echt het gevoel had dat je in een constante sauna rondliep. Gelukkig kon je overal water halen of bijvullen om af te koelen. Op mainstage hebben we afgesloten met Tiësto, Axwell & Ingrosso en Hardwell. Echt super vet om deze drie dj’s achter elkaar hun beste sets ooit te zien en horen draaien!

Tomorrowland

Tomorrowland

Italiaans eten!

Als je ons al wat langer volgt weet je dat ik gek ben op Italiaans eten. Dus deze maand is natuurlijk niet compleet zonder op wat terrasjes lekker Italiaans te hebben gegeten. Dit keer heb ik vegetarische pasta gegeten bij de Pastakantine en een pizza met kaas en verschillende soorten tomaten bij Old Scuola. Beide restaurants echt een aanrader als je lekker buiten op een terras wilt zitten met dit zomerse weer.

Italiaans

Wat heb jij allemaal gedaan in dit zomerse weer?

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.