Travel diary

Travel Diary #66: lekker op stap in de zon!

Wat was het toch weer prachtig weer in Nederland afgelopen maand! Dus dat betekent dat ik er veel op uit ben gegaan. Vooral in mijn woonplaats: Rotterdam! kijk maar met mij mee!

Verjaardag van mijn moeder!

In juni is mijn moeder jarig en vaak is het dan natuurlijk super mooi weer. Dus we zijn lekker biefstuk gaan eten op het terras van Gauchos voor haar verjaardag. Toch echt een favoriet als je af en toe echt goed vlees wilt eten.

Gauchos

Op de dag zelf zijn we naar Roermond gereden naar de designer outlet daar, want daar was ik nog nooit geweest. Het is echt super groot! En ik heb echt zoveel geshopt, had ik nooit verwacht. Het zijn echt prima prijsjes voor mooie merken.

Roermond

Hierna reden we door naar Heerlen en hebben we een nachtje overnacht bij Kasteel Ter Worm. Super leuk om hier eens te overnachten, je bevindt je echt even in de Middeleeuwen. Het is een chique hotel waar je ook echt goed kan eten. We hebben dan ook genoten van een culinair driegangen menu.

Kasteel ter worm

Kasteel ter worm

De volgende dag zijn we naar Den Bosch gereden en hebben we daar een middagje rondgeslenterd. Benieuwd wat je allemaal in Den Bosch kunt beleven. Marije vertelt het in dit artikel.

Den Bosch

De zon in gegaan!

Ik had met mijn vriendinnen een keer afgesproken om ergens te gaan brunchen. Heerlijk was dat een keer vroeg op pad in plaats van alleen maar in je bed liggen in het weekend haha. We zijn bij Rolph’s Deli gegaan op de Wilhelminapier. De Wilhelminpier in Rotterdam is zoveel hipper geworden de laatste tijd. Dus als je in Rotterdam bent ga zeker hierheen!

We vonden het wel zonde om alleen binnen te zitten dus zijn we doorgelopen naar de Fenix Food Factory. Hier was ik ook al lang niet meer geweest en hebben we een lekkere cider gedronken buiten in de zon.

Fenix food factory

Het weekend erna wilde ik een keer ergens anders gaan shoppen. Ik ben dus met mijn moeder naar Den Haag geweest. Echt leuk om een keer ergens anders te shoppen dan in je woonplaats!

Den Haag

Wat heb jij gedaan afgelopen maand?

liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. Leuke dingen gedaan! Begin januari waren wij ook in Kasteel Terworm. Zeker een leuk hotel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.