Reistips Tips Travel diary

Travel Diary #64: een hele drukke maand!

Deze maand heb ik echt super veel gedaan, ik was eigenlijk elke week wel op pad! Eigenlijk heel erg druk dus, maar wel eentje waar ik in heb mogen reizen! Benieuwd wat ik dan gedaan heb? Kijk maar snel met mij mee!

Weekendje naar de veluwe!

In het pinksterweekend ging ik een lang weekend naar de Veluwe! De eerste avond hebben we een spelletjes avond gedaan en begonnen we met beerpong, wat uiteindelijk niet heel handig was met het spelen van 30 seconds daarna ;-).

De volgende dag hadden we fietsen gehuurd en zijn we door de hoge veluwe gaan fietsen. Ik heb voor het eerst op een e-bike gefietst en wat gaat zo’n ding hard zeg! Wel heel relaxed! Net toen we onze fietstocht begonnen kwamen we langs het fietspad al een heel klein schattig hertje tegen die helemaal niet bang was van ons. We konden best een tijdje naar hem kijken totdat hij in de bosjes verdween.

Veluwe

Overal in de veluwe kwamen we prachtige bloemen tegen, maar op 1 plek was het letterlijk een bloemenbos! Overal zagen we allerlei gekleurde roze bloemen en het was prachtig om te zien. Hierdoor is het echt een aanrader om in de lente naar de hoge veluwe te gaan.

Veluwe

Rond zonsondergang reden we met de auto naar de Posbank om dieren te spotten. Ik wist niet dat Nederlandse natuur zo prachtig mooi kon zijn! We hebben ontzettend veel herten gezien, maar ook een Schotse hooglander en een wild paard!

Posbank

Posbank

De volgende dag was het prachtig zomerweer en besloten we te gaan kanoën in het meer van het vakantiepark waar wij zaten. We hadden een chalet gehuurd voor een lang weekend bij Droompark de Zanding. Het is een heel modern en luxe park, echt een aanrader voor een weekend weg.

Droompark de zanding

En omdat we dicht bij ouwehands dierenpark Rhenen waren wilde ik daar heel graag heen omdat ze daar nu panda’s hebben! Ze zien er zo schattig en hilarisch uit. Hun hok is ook echt heel erg mooi, alsof je in China terecht ben gekomen.

Ouwehands dierenpark Rhenen

Met werk naar Wenen!

Voor werk ging ik 2 dagen naar Wenen! Ik heb helaas niet zo heel veel van de stad gezien omdat we vooral veel aan het werk waren op een conferentie. Maar we hadden 1 vrije avond en toen zijn we even het centrum in gegaan. Ik moest echt even naar hotel en restaurant Sacher voor een sachertorte en apfelstrudel om toch even te genieten van de Oostenrijkse keuken. Het restaurant is heel mooi klassiek ingericht en bevindt zich pal naast het opera gebouw. Hier kun je live meegenieten van de opera show die binnen wordt gehouden.

Wenen

Wij dachten twee dagen te blijven, maar dit werden er uiteindelijk drie. Het was zulk slecht weer in Nederland dat we niet naar huis konden vliegen. We kregen wel een super mooi hotel toegewezen: Motel One. De kamers zijn echt super modern en het bed lag heerlijk. Dit wilde ik jullie even aanraden mocht je van plan zijn naar Wenen te gaan!

Wenen

Het festival seizoen is begonnen!

Als jullie mij al wat langer volgen weten jullie dat ik in de zomerperiode heel erg graag naar festivals gaat. Dit keer was het weer tijd voor Flying Dutch! Een hele leuke dag met Armin van Buuren als knallende afsluiter.

Flying dutch

Wat heb jij deze maand allemaal gedaan?

liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.