Travel diary

Travel Diary #62: Genieten van het zomerse weer in Nederland!

Wat hebben we geluk gehad deze maand met het mooie weer in Nederland! Ik heb daar goed gebruik van gemaakt, kijk maar met me mee!

Op zoek naar de zon en tulpen!

Ik kwam terug uit Barcelona en landde op Zestienhoven letterlijk een kwartier van mijn huis vandaan. Wat ik niet wist is dat je een leuk restaurant,genaamd brasserie Waalhaven, met terras hebt naast de start en land baan. Doordeweeks ben ik hierheen gegaan met mijn vader om lekker nog wat zonnestralen mee te pakken en naar de vliegtuigen te kijken!

Zestienhoven

Ook gingen Marije en ik op pad op zoek naar mooie tulpenvelden om wat leuke foto’s te schieten. Voordat we gingen hebben we even lekker buiten gegeten bij Supermercado. Ik vind de spareribs daar altijd heel lekker. Ik eet dit eigenlijk nooit dus dit was een mooie gelegenheid om ervan te genieten.

Supermercado

Hierna stapten we in de auto naar Lisse. Het was even een zoektocht waar je makkelijk de auto kon parkeren en bij de tulpenvelden mag lopen, maar het is ons gelukt!

Lisse

Omdat ik de magie van de tulpenvelden als snel miste heb ik zelf ook nog even wat tulpen in huis gehaald ;-).

Tulpen

Dit weekend bleef het mooi weer en zijn we eindelijk eens gaan lunchen bij het Vroesenpaviljoen in het Vroesenpark. Dit is letterlijk 5 minuten vanaf ons huis maar waren er dus nog nooit geweest. Het terras ziet er echt super gezellig uit, alleen het personeel was me een partijtje chagrijnig! Wij vonden dat best jammer omdat het echt een hele leuke locatie is.

Vroesenpaviljoen

Na onze lunch gingen we door naar Museumpark waar we op een groot scherm naar de bekerfinale van Feyenoord hebben gekeken.

Feyenoord

Als de zon schijnt dan leef ik op terrassen!

Okee onze Travel diary’s zitten vaak al vol met eten. Ik keek nu in mijn fotorol op mijn iPhone en ik heb echt niet normaal veel uit huis gegeten afgelopen maand. Dus hier komen heel veel eet foto’s aan!

Tijdens Dodenherdenking was het weer super mooi weer en we konden het toch niet laten om lekker naar buiten te gaan. We hebben van een heerlijke driegangendiner genoten bij restaurant Abel en tijdens 8 uur was heel het restaurant heel netjes helemaal stil. Ik heb nog nooit dodenherdenking buiten huis meegemaakt en dit was echt best wel bijzonder!

Abel

Okee de zon bleef dus schijnen dus het was tijd voor een nieuw terras! Dit keer hebben we heerlijke sangria en een pincho’s plank bij restaurant Lola uitgeprobeerd na een middagje shoppen. We zaten heerlijk in de zon en met dit uitzicht kon mijn middag niet meer stuk.

Lola

Zoals Marije al vertelde hebben we bij een vriendin van ons genoten van een heerlijke en zelfgemaakte driegangen diner genoten. Het was echt heerlijk en ik vind dat ze gewoon een restaurant moet gaan openen haha!

Girls night

Ik was afgelopen weekend weer in het Vroesenpark te vinden want hier was het TREK festival heel het weekend. Een super leuk Foodtruck festival waar we onze buikjes weer heerlijk hebben gevuld met bbq, dim sum en pizza’s!

TREK Festival

Ook werd mijn nichtje drie jaar deze maand en ze had een super schattig jurkje aan, dus ik kon deze foto jullie niet onthouden. Kijk hoe cute!

Familie

Wat heb jij allemaal gedaan afgelopen maand?

liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.