Travel diary

Travel Diary #58: een maand van uiteten en wijn drinken!

Omdat het weer in maart niet al te best is geweest vond je mij vooral binnen bij veel verschillende restaurants om te eten en wijn te drinken! Dat is mij best goed afgegaan deze maand. Benieuwd welke restaurants ik heb uitgetest? Lees dan verder!

Restaurantweek

Ik ben gezellig een dagje gaan shoppen met mijn moeder in Rotterdam en toen gingen wij lunchen bij CEO baas van de lunch. Dit is het tweede restaurant in Rotterdam en de eerste heet CEO baas van het vlees. Echter moet ik dat restaurant nog een keertje bezoeken! Ik nam als lunch wat brood met een gehaktbal en het is inderdaad erg lekker vlees!

Ceo baas van de lunch

In maart was het ook Restaurantweek in Nederland. Vaak zijn alle Michelin ster restaurants heel snel volgeboekt. Dit jaar hadden we geluk en hebben we een heerlijk driegangen diner gegeten bij Michelin ster restaurant FG Food Labs. Ik zal over deze leuke ervaring binnenkort een wat uitgebreider artikel online plaatsen.

Fg foodlabs

Soms heb ik zoveel trek in sushi! Zo ook weer in maart en dit keer kozen we ervoor om lekker een mix van sushi thuis te laten bezorgen. Lekker makkelijk en hoef je je ook niet zo vol te proppen als bij een all you can eat restaurant.

Sushi

Is de lente begonnen?

Op de kinderboerderij van Hellevoetsluis zijn er onlangs allemaal jonge dieren geboren! Er waren tientallen baby geitjes, een aantal baby varkentjes en ook lammetjes! Super schattig vond ik het en nu hoop ik toch echt qua weer dat de lente binnenkort gaat beginnen.

Boerderij

Boerderij

Aan de wijn!

Een vriendin van Marije en mij had een wijn proeverij aan huis gekregen van één van haar collega’s, dus had ze ons uitgenodigd om dit met haar te gaan doen. Echt super leuk! De wijnproeverij aan huis werd gedaan door de Kasteelhoeve. Zij hebben zo’n 128 soorten wijn tot hun beschikking en doen op locatie en dus bij mensen thuis wijnproeverijen geven. Je proeft van wit tot rood en hoort er ook leuke verhalen bij! We hebben een stuk of 12 wijnen geproefd en zo merk je snel de verschillende soorten smaken van wijn. Je kunt zo echt bepalen waar jouw voorkeuren qua smaak liggen.

Wijn proeverij

Het lange paasweekend begon ik ook met wijn, een goed begin toch? Omdat het best mooi weer was op Goede Vrijdag heb ik gezellig geborreld aan de Witte de Withstraat bij bar De With!

Witte de with

Op Eerste Paasdag ben ik gezellig met mijn ouders gaan brunchen bij Jamie’s Italian. We zagen dat je voor 25 euro pp kon brunchen en dat je daarbij de bekende Jamie’s Italian plank kreeg geserveerd. Wij zijn grote fan van deze plank omdat alles wat erop ligt super lekker is! Ook deze keer hebben we er zeker van genoten.

Jamie’s Italian

Onze eigen YouTube kanaal!

Daarnaast is er iets heel ergs leuks live gegaan in maart! Namelijk Marije en ik hebben onze allereerste YouTube video van onze reis naar Kreta online gezet! Ga vooral eens kijken en vergeet niet te abonneren voor onze volgende reisvideo’s! Wat vinden jullie van onze video?

Youtube

Wat heb jij in maart gedaan?

liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.