Tips Travel diary

Travel Diary #56: Mijn nieuwe camera uit testen!

Februari 2018 is ook al weer voorbij, het gaat zo snel! Maar dat heeft er niet toe geleid dat we minder leuke dingen zijn gaan doen. Benieuwd wat ik in februari heb beleefd? Kijk dan met mij mee!

ABN AMRO tennistoernooi

Elk jaar in februari is het ABN AMRO tennis toernooi in Ahoy, Rotterdam. Via mijn werk kon ik tickets krijgen voor de finale. Toen wij hoorden dat Federer zou komen, heb ik gelijk tickets besteld. Het was een hele snelle finale, maar wel heel leuk om mee te maken. Zo treedde Afrojack nog op en zagen we Federer de prijs in handen nemen!

ABN AMRO tennistoernooi

Om de dag goed af te sluiten zijn wij pizza gaan eten bij restaurant Old Scuola. Dit is echt één van de lekkerste pizza’s die ik in Nederland heb gegeten en ik zal hier zeker vaker terug keren. Ik had een pizza met prosciutto, truffel en rucola.

Old Scuola

Mijn nieuwe camera uit testen

In februari had ik een aantal dagen vrij van werk en dan heb ik besteed aan het kopen van een nieuwe camera. Ik wilde al lang mijn oude camera vervangen door een betere versie. Ik heb gekozen voor de systeemcamera sony a6000 en hij maakt echt prachtige heldere foto’s, zowel buiten als binnen. Eerst heb ik mijn camera mee naar buiten genomen en heb ik een foto gemaakt van de lucht. Het verraste mij heel erg dat kleuren zo helder naar voren komen op de camera, dus ik ben echt erg blij met mijn aankoop!

Hoogvliet

Orchidee

Mijn vader was jarig!

Ook was mijn vader jarig in februari en dat hebben we gevierd in een ander favoriet Italiaans restaurant van ons: Il Siciliano in Spijkenisse. Als verrassing had ik geregeld dat hij een dessert kreeg met wat vuurwerk erin. Net voor de verrassing vroeg mijn vader: jullie hebben toch niet gezegd dat ik jarig ben he! Oeps, dat had ik dus wel gedaan, maar gelukkig was hij alsnog wel blij met de verrassing. Als toetje had ik een heerlijke pannacotta met kersen!

Il Siciliano

Wat heb jij gedaan afgelopen maand?

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.