Travel Diary #56: Mijn nieuwe camera uit testen!

Categorieën Tips,Travel diary

Februari 2018 is ook al weer voorbij, het gaat zo snel! Maar dat heeft er niet toe geleid dat we minder leuke dingen zijn gaan doen. Benieuwd wat ik in februari heb beleefd? Kijk dan met mij mee!

Valentijnsdag!

14 februari, we doen er niet al te veel aan, maar vinden het wel leuk elkaar met iets kleins te verrassen. Zo kwam mijn vriend thuis van werk en kwam hij binnen met zakken vol boodschappen. Hij is voor mij gaan koken! Als verrassing kreeg ik heel schattig bruschetta geserveerd in de vorm van een hartje! Hierna hadden we nog een lekkere pasta met een lekkere rode wijn.

Valentijn

ABN AMRO tennistoernooi

Elk jaar in februari is het ABN AMRO tennis toernooi in Ahoy, Rotterdam. Via mijn werk kon ik tickets krijgen voor de finale. Toen wij hoorden dat Federer zou komen, heb ik gelijk tickets besteld. Het was een hele snelle finale, maar wel heel leuk om mee te maken. Zo treedde Afrojack nog op en zagen we Federer de prijs in handen nemen! Voor ons was dit super bijzonder, omdat mijn ouders en vriend grote fan zijn.

ABN AMRO tennistoernooi

Om de dag goed af te sluiten zijn wij pizza gaan eten bij restaurant Old Scuola. Dit is echt één van de lekkerste pizza’s die ik in Nederland heb gegeten en ik zal hier zeker vaker terug keren. Ik had een pizza met prosciutto, truffel en rucola.

Old Scuola

Mijn nieuwe camera uit testen

In februari had ik een aantal dagen vrij van werk en dan heb ik besteed aan het kopen van een nieuwe camera. Ik wilde al lang mijn oude camera vervangen door een betere versie. Ik heb gekozen voor de systeemcamera sony a6000 en hij maakt echt prachtige heldere foto’s, zowel buiten als binnen. Eerst heb ik mijn camera mee naar buiten genomen en heb ik een foto gemaakt van de lucht. Het verraste mij heel erg dat kleuren zo helder naar voren komen op de camera, dus ik ben echt erg blij met mijn aankoop!

Hoogvliet

Ook heb ik even mijn camera in huis uitgeprobeerd en waren mijn planten en onze schildpad Pablo even model. Ik vind het leuk dat ik nu eindelijk goed kan focussen en onderdelen ook blurry kan fotograferen. Pablo deed het erg goed als model en zwom vrolijk met mij mee als ik van plek veranderde.

Pablo

Orchidee

Mijn vader was jarig!

Ook was mijn vader jarig in februari en dat hebben we gevierd in een ander favoriet Italiaans restaurant van ons: Il Siciliano in Spijkenisse. Als verrassing had ik geregeld dat hij een dessert kreeg met wat vuurwerk erin. Net voor de verrassing vroeg mijn vader: jullie hebben toch niet gezegd dat ik jarig ben he! Oeps, dat had ik dus wel gedaan, maar gelukkig was hij alsnog wel blij met de verrassing. Als toetje had ik een heerlijke pannacotta met kersen!

Il Siciliano

In de kou naar buiten

Afgelopen week was het super koud in Nederland en de normale Nederlander pakt dan lekker de schaatsen erbij en gaat buiten schaatsen. Maar mijn vriend en ik kozen ervoor om met een gevoelstemperatuur van -15 in de Kuip te gaan zitten om naar een wedstrijd van Feyenoord te kijken. Het was echt SUPER koud en dan hadden we alsnog drie lagen kleding aangedaan. Volgende keer maar wat beter op de weerberichten letten voordat we weer zoiets gaan doen. Feyenoord had gelukkig wel gewonnen, dus het was het toch wel waard uiteindelijk.

De Kuip

Wat heb jij gedaan afgelopen maand?Liefs,

Romy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.