Travel diary

Travel Diary #54: mijn 25e verjaardag vieren!

Januari van 2018 is alweer voorbij gevlogen. Wat gaat het toch allemaal snel! Benieuwd wat ik in de eerste maand van het nieuwe jaar heb gedaan? Kijk maar mee!

Naar de kapper!

Na zo’n vermoeiende week vond ik het tijd om even lekker naar de kapper te gaan. Ik ga daar vaak maar 1x per jaar heen omdat mijn vader m’n haar altijd knipt! Ik heb er balayage in laten zetten en m’n blonde kleur iets meer beige laten verven. Wat vinden jullie ervan?

Kapper

Happy birthday to me!

Op 26 januari heb ik het levenslicht gezien en dit jaar was het alweer tijd voor mijn 25e verjaardag! Dat heb ik goed gevierd. Ik ben gezellig met mijn ouders en vriend uiteten geweest bij Gauchos: een Argentijns restaurant. Hier eet je de heerlijkste steaks en de toetjes met dolce de leche zijn ook altijd heel erg lekker!

Gauchos

De volgende ochtend gingen we gezellig Tilburg in en besloten we te brunchen bij Café Nieuwland. Een heel gezellig cafeetje midden in het centrum waar je kunt brunchen en lunchen.

Nieuwland tilburg

Naar de Koreaan.

Deze maand ben ik een aantal keer uiteten geweest en eigenlijk ben ik vooral Koreaans gaan eten. Ik heb twee nieuwe restaurants uitgeprobeerd in Rotterdam. Bapboss gingen wij als eerste heen. Deze staat bekend als goede Koreaanse afhaal en sinds 1 februari zijn ze ook als restaurant geopend. Ik koos voor de bekende bibimbap die prachtig was opgemaakt! Daarnaast is het gerecht met kip ook echt super lekker.

Bapboss

Ook zijn we met een groep van 20 man uiteten geweest bij Seoul Sista. Hier kan je het populaire Koreaanse bbq uitproberen. Heel erg gezellig om te doen en ook nog eens super lekker! Pas wel op met je kleding want werkelijk alles stinkt naar eten als je de deur uit stapt.

Seoul sista

En gisteren ben ik naar de Bruna gelopen want wij zouden in de nieuwe editie van het tijdschrift Fashionchick Girls staan! Een paar maanden geleden waren wij benaderd voor het geven van tips voor een citytrip naar Praag. Daar wisten wij wel raad mee en zodoende staan we in de februari editie van dit tijdschrift! Hoe leuk is dat!

Wat heb jij in januari gedaan?

liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Je haar is erg mooi. Je hebt je verjaardag goed gevierd, top! Supertof dat jullie blog vermeld wordt in een tijdschrift!

    1. Ja was een leuke verrassing!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.