Travel Diary #52: de allerleukste feestdagen tot nu toe!

Categorieën Travel diary

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Hopelijk hebben jullie net zoals ik genoten van de feestdagen en zijn jullie weer vol goede moed aan het nieuwe jaar begonnen! Benieuwd hoe ik de laatste maand van 2017 heb gespendeerd? Kijk dan met mij mee!

Heel veel eten..

Ja er is 1 ding waar ik naast reizen ook heel veel van houd en dat is eten! En de kerstdagen zijn de ultieme dagen om je helemaal uit te leven, dus dat hebben we ook zeker gedaan. Op de dag van kerstavond begon ik samen met mijn vriend aan ons eerste kerstlunch bij Jamie’s Italian in de markthal in Rotterdam. Een tweegangendiner met heerlijke winterse kerst gerechten. Zo begonnen we met de bekende vlees en kaas plank en als hoofdgerecht hadden we steak en kip. Echt super lekker en daarnaast vonden we het ook heerlijk om even voor alle kerst drukte een momentje met z’n tweeën te genieten.

Jamie’ italian

‘s Avonds was het kerstavond en het eerste grote diner was zo ver! We gingen naar mijn nicht waar wij met een groot deel van de familie een heerlijk drie gangen diner hebben weg gegeten. Als voorgerecht hadden we een sharing diner concept en kon iedereen van alles pakken. Het was hartstikke gezellig en voor mijn kleine neefje en nichtje het ideale moment om al hun kadootjes van de kerstman te laten zien.

Kerstavond

Eerste en Tweede kerstdag

Eerste en tweede kerstdag bestonden eerst heerlijk uit uitslapen en bijkomen van het werkleven en kerstfeesten die daar bij hoorden van de week ervoor.

Kerstfeest

Op eerste kerstdag hebben we kadootjes uitgepakt met de familie van mijn vriend en zijn we uiteten geweest bij een Mexicaans restaurant in Rotterdam. Tweede kerstdag was een beetje speciaal want dit was de eerste keer dat mijn vriend en ik een kerstdiner op tafel serveerden voor mijn ouders. Ik heb lekker uitgepakt met alle versieringen, want voor de eerste keer kerst in ons eigen huis konden we dat echt niet laten!

Kerstdag

Happy New Year!

Oudjaarsnacht was ook een avond voor in de boeken. Vrienden zijn bij mij thuis te komen om eerst gezellig te kletsen en drankjes te drinken. Om 11 uur besloten we spontaan naar de Erasmusbrug te gaan om daar om 12 uur het vuurwerk te gaan bekijken. Echter reed het openbaar vervoer niet als op een normale werkdag dus duurde het even voordat we bij de Erasmusbrug aankwamen! Eerst moesten wij naar Rotterdam Centraal lopen om vervolgens daar een taxi te regelen waarmee we bij de willemsbrug vast kwamen in het verkeer. 5 minuten voor 12 zijn we deze taxi uitgerend om net op tijd 12 uur mee te maken met uitzicht op de Erasmusbrug haha.

Oud en nieuw

Na 12 uur moesten wij naar de overkant van de Maas voor een feest in de Cruise Terminal. Ook dit ging allemaal niet zo makkelijk omdat de metro maar op een paar metrohaltes stopte! Dus vanaf Blaak moesten we lopen naar Beurs om vervolgens de metro te pakken naar Wilhelminaplein. Toen we eindelijk binnen waren hebben we wel heel de nacht doorgefeest tot een uurtje of 6. Een chaotische maar ook erg lachwekkende manier om 2017 af te sluiten!

Wat hebben jullie tijdens de feestdagen gedaan?

Liefs,

Romy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.