Travel diary

Travel diary #50: kerst komt eraan en winter wonderland!

Kerst komt eraan! Dat vind ik echt de leukste periode van het jaar! Lekker eten, familie bezoeken, kado’s en kerstversiering. Ik ben vanaf 1 december daar al mee bezig, kijk maar mee!

Sinterklaas!

Elke maand heeft restaurant Abel in Poortugaal een 5 gangen diner 25 euro per persoon. Samen met mijn ouders heb ik dit uitgeprobeerd. Je krijgt heerlijk eten voor een heel fijn prijsje en elke maand is er een ander menu. Dit keer was één gang ingevuld met oesters. Voor mijn vader was het de eerste keer dat hij oesters at. Het waren goede oesters, alleen moet je er natuurlijk wel van houden.

Travel diary

Daarna was het tijd voor Sinterklaas! Dit vierde ik met mijn neefje en nichtje. Ze waren de hele de dag verkleed als piet haha. Het was de eerste Sinterklaas die mijn nichtje bewust mee kreeg en ze vond het helemaal geweldig, zo schattig om te zien!

Travel diary

Ook kwam Sinterklaas langs op werk en kregen we een heerlijke chocoladeletter en werd er aardig wat snoepgoed rond gegooid!

Travel diary

Tijd voor kerst!

Afgelopen weekend was het winter wonderland in heel Nederland! Super leuk om te zien dat er weer een keer een dik pak sneeuw lag. In die sneeuwstorm was het alleen wel een struggle om thuis te komen, maar het leverde prachtige plaatjes op van Rotterdam!

Travel diary

Travel diary

Wat heb jij afgelopen maand gedaan?

liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.