België Griekenland Travel diary

Travel diary #49 Naar Griekenland en Gent

De kerstverlichting hangt al in veel steden, maar Romy en ik zochten afgelopen maand nog even de zon op in Griekenland. Na het zonnige weer ging ik opzoek naar de lekkerste biertjes in Gent. Kijk je mee?

Kreta!

Er is al veel over geschreven, en ik zal het dus ook kort houden. Maar wat was Kreta top! Romy en ik vlogen naar Kreta en hebben daar genoten van de laatste warme zonnestralen dit jaar. We hebben de dagen op en top benut en hebben dan ook een goede indruk gekregen van dit eiland. Ik kan het iedereen aanraden om op vakantie te gaan naar Kreta. Ondanks dat er veel toeristen naar dit eiland gaan hebben wij plekken gevonden waar niemand was. En echt, dit waren de leukste plekjes van Kreta!

Rotterdam

Na een kleine week in Kreta vlogen wij weer naar het vertrouwde Rotterdam. Ik ging naar een sample sale in de stad en kwam deze ‘ballerige’ mannen tegen. Geen idee wat zij daar aan het doen waren, maar lol hadden ze zeker. Ik stiekem ook natuurlijk, want dit ziet er natuurlijk niet uit! Zoals je ziet lagen een aantal mannen heerlijk over de grond te rollen.

Afgelopen maand was dik feest voor mijn neef, want na jaren hard werken mocht hij nu toch echt promoveren. Een hele prestatie die velen van ons hem niet na doen. Na de ceremonie gingen wij lunchen met het onderstaande uitzicht. Een mooie kijk over de stad Rotterdam.

Gent

Het stond al een lange tijd op de planning om naar Brugge of Gent te gaan. Beide steden zijn erg leuk, dus de keuze was moeilijk. Maar vanwege de druk bezette wegen in België zijn mijn vriend en ik met vrienden in Gent blijven hangen. Er is zo veel leuks in deze stad te zien en te doen. Gent heeft op elke hoek leuke cafés die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Een goede avond heb je hier gegarandeerd! Wij gaan zeker nog een keer terug naar Gent voor een bierproeverij (die moeten we dan alleen even vooraf boeken..).
Naast de leuke cafes en restaurants heeft Gent veel leuke kleurrijke straatjes met daarin kleine boetiekjes. Ideaal om originele kerst cadeaus te kopen!

En ‘s avonds heb je een prachtig uitzicht over de kerk en de rivier. Het is een dikke aanrader om ‘s avonds een halfuurtje met je camera door Gent te lopen. Het water was spiegelglad, hierdoor ontstonden mooie reflecties in het water.

Zoals je wel leest heb ik deze maand weer genoeg leuke dingen mogen ondernemen. Voor komende maanden staat er weer genoeg leuks op de planning. Hopelijk hebben jullie ook een goede maand achter de rug!

Wat was jouw hoogtepunt afgelopen maand?

Liefs,
Marije

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.