Travel diary

Travel Diary #44: Genieten van de laatste zomerstralen

Afgelopen weken hebben we echt zulk slecht weer gehad in Nederland. Gelukkig heb ik de dagen dat het wel mooi weer was nog heerlijk van deze dagen kunnen genieten. Benieuwd hoe ik dat heb gedaan? Kijk met me mee!

Het mooie Toscane

De laatste twee dagen van onze vakantie in Italië hebben we heerlijk gerelaxed in een resort in Toscane. Heerlijk tussen de Toscaanse heuvels, waar we een wijnproeverij kregen aangeboden en aan het zwembad hebben gelegen. We hebben nog lekker rondgereden in de natuur en een prachtige zonsondergang gezien.

Travel diary

Travel diary

Travel diary

Dingen van onze bucketlist afstrepen!

Ook was het weer tijd voor het laatste festival van het jaar: Mysteryland! Dit jaar gingen wij voor het eerst een heel weekend naar Mysteryland. Het was echt ontzettend leuk maar wat is een weekend vermoeid haha. De eerste dag ga je helemaal los en de tweede dag heb je pijn in je voeten en ben je best wel moe. Gelukkig waren allebei de dagen wel heel gezellig en was het best prima om de tweede dag wat rustiger aan te doen.

Travel diary

Ook hebben wij een dag een Volkswagenbusje gehuurd. Dit hebben wij altijd al willen doen, dus deze kan van de bucketlist af! We hebben een hele leuke dag gehad.

Travel diary

Wat heb jij gedaan deze maand?

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.