Travel diary

Travel Diary #42: van het regenachtige Nederland naar zonnig Italië!

Deze maand was het weer zo ver, ik ben weer in Italië! Maar alles beter dan al die regenachtige dagen in Nederland toch? Benieuwd waar ik dit keer naar toe ben geweest? Kijk dan met mij mee!

Uiteten in Rotterdam

Nu het zo’n rot weer is geweest in Nederland om dan maar toch iets leuks te doen, ben ik weer eens uiteten geweest bij Japans restaurant Takumi en hebben we de nieuwe noodles die op het menu staan uitgeprobeerd. Ik vind deze nog lekkerder dan de standaard noodles die ze al hadden!

Travel diary

Het is gelukkig niet elke dag regenachtig in Rotterdam. Met mooi weer vind ik de stad er altijd mooier uit zien. Zo kon ik even een mooi plaatje schieten van het centraal station vanuit mijn werk naar huis!

Travel diary

Op vakantie!

Gelukkig was het deze maand weer tijd om naar warmere oorden te gaan. En ja hoor, ik ben weer in Italië! Ik ga samen met mijn vriend een rondreis doen door Toscane en Ligurië. Momenteel is het hier elke dag 30 graden!

We vlogen voor het eerst vanaf Rotterdam AirPort, wat ideaal was omdat het zo dichtbij huis is! Alleen moesten we door vertraging een uur in het vliegtuig wachten, dat was een beetje jammer. Maar we hadden wel een super gaaf uitzicht over onze mooi stad!

Travel diary

Onze roadtrip begon in Pisa om natuurlijk even de toren van Pisa te bewonderen. Hierna zijn we verder gereisd naar Lucca. Een prachtige oud Toscaanse stad! Na deze twee steden zijn we even lekker bijgekomen in Viareggio met een paar dagen luieren op het strand.

Travel diary

Travel diary

Travel diary

Na een paar dagen luieren op het strand zijn we weer verder gereisd. Namelijk naar het Cinque Terre gebied in Ligurië. Het is een prachtige omgeving en het dorpje Manarola was echt mijn favoriet!

Travel diary

Op dit moment zijn we lekker aan het toeren door Toscane met een gehuurde auto. Als je leuke tips hebt voor in Toscane, laat het me weten!

Ben jij al op vakantie geweest?

liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.