Travel Diary #40: Onverwachts naar Tomorrowland!

Afgelopen maand stond eigenlijk een beetje in teken van België. Ik ben er namelijk 2 keer geweest in 1 maand! Benieuwd waarom? Kijk dan mee!

Weekendje naar de Ardennen

De maand begon met een weekendje weg naar de Ardennen. Het heeft alleen héél het weekend geregend, echt ontzettend jammer. Het lijkt wel altijd als wij in de Ardennen zijn het alleen maar regent. Maar desondanks hebben we er alsnog een heel leuk weekendje van gemaakt. We zijn bijvoorbeeld naar de grotten van Han geweest en een dagje naar Luik. Benieuwd wat je allemaal kunt doen tijdens je weekendje weg in de Ardennen? Je leest het in dit artikel.

Tomorrowland

Tomorrowland

Het vieren van een aantal jubileums!

Ook was ik deze maand 9 jaar (!!) samen met mijn vriend. We wilden een lekker dagje weg, alleen, alweer, het regende. Het lijkt erop dat de maand juli niet fantastisch mooi weer heeft gebracht helaas. We zijn gezellig uiteten geweest in de Witte de With straat in Rotterdam en de dag goed afgesloten met een drankje in de nHow bar met uitzicht op de Erasmusbrug. Je kunt hier hele lekkere cocktails drinken met een mooi uitzicht!

Tomorrowland

Ook waren mijn ouders twee dagen later alweer 37 jaar getrouwd! Op deze dag was het gelukkig wel super mooi weer en zijn we een avondje naar Scheveningen gegaan. We hebben heerlijk gegeten bij visrestaurant Catch. We wilden hier al een tijdje heen, omdat we hele goede verhalen erover hoorden. En deze verhalen zijn zeker waar gemaakt. We hebben heerlijke sushi op en een kreeftenrisotto met zalm. Een echte aanrader als je een keer chique uiteten wilt in Scheveningen.

Na het avond eten zijn we nog even naar de boulevard van Scheveningen gegaan om daar gezellig een drankje te doen!

Tomorrowland

Tomorrowland

Onverwachts naar Tomorrowland!

In de maand juli is er ook een droom van mij uitgekomen. Onverwachts konden we via de wachtrij tickets krijgen voor het festival Tomorowland in Boom, België. Het was echt een geweldige dag. Wat een gaaf festival! Alles is zo groots en spectaculair opgezet dat je echt in een andere wereld terecht komt. Als je eenmaal mainstage op komt lopen viel m’n mond open hoe groot het wel niet was. Een hele arena waar echt duizenden mensen kunnen genieten van de muziek.

Tomorrowland

Tomorrowland

Tomorrowland

Wat heb jij allemaal beleefd in juli?

Liefs,

Romy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *