Accommodaties Restaurants

Top 5 restaurants met uitzicht op Rotterdam

Rotterdam heeft een mooie skyline, wat ervoor zorgt dat je veel uiteten kan in de stad en van deze skyline kunt genieten. Wil je weten vanuit welk restaurant de skyline het meest indrukwekkende is en waar je ook lekker kunt eten? Lees dan vooral deze top 5.

#5: Restaurant Zenne

Rotterdam Naast een mooi uitzicht op de Erasmusbrug vanaf het terras, biedt Zenne elke dag een gevarieerd drie of viergangenmenu voor maar 30 euro. De gerechten zijn altijd anders, dus je staat altijd klaar voor allerlei verrassingsgerechten. Tijdens het eten kunt u genieten van het uitzicht op de Kop van Zuid en alle boten die langsvaren.

#4: Alohabar

Rotterdam

Het voormalige Tropicana zwembad is omgetoverd tot een restaurant en bar waar je heerlijk kunt eten en lekkere cocktails kunt drinken. Daarnaast heb je ook nog eens een uitzicht over de Maas en de Willemsbrug. Dit weekend heropende de Alohabar haar deuren. Benieuwd hoe het er nu uit ziet? Je leest het in dit artikel.

#3: Restaurant Prachtig

Rotterdam

Restaurant Prachtig ligt onder het begin van de Erasmusbrug, waardoor je tijdens je diner of lunch kunt genieten van het uitzicht op deze brug en met daarachter de Rotterdam. Daarnaast kan je bij Prachtig ook echt heerlijk eten! Zo hebben wij bijvoorbeeld met kerst hier kunnen genieten van een heerlijk zevengangendiner. Ook hier heb je een heerlijk terras aan het water.

#2: Nhow bar en restaurant

Rotterdam

In de Rotterdam heeft zich het NHow hotel gevestigd en bij dit hotel vindt je op de zevende verdieping een bar en restaurant. Vanaf de bar en het terras buiten heb je een spectaculair uitzicht op de Erasmusbrug! Daarnaast kan je heerlijk uiteten hier en de cocktails zijn ook zeker een aanrader. Benieuwd hoe het is om in de Rotterdam te slapen? Je leest het hier! 

#1: de Euromast

Rotterdam

De Euromast heeft toch wel nog steeds het meest spectaculaire uitzicht, je kunt in 360 graden heel Rotterdam zien en heb je geen zin om buiten in de kou te staan, ga dan gewoon wat lekker eten en drinken in het restaurant van de Euromast!

Er zijn dus genoeg restaurants in Rotterdam met een mooi uitzicht! Opzoek naar andere restaurants in Rotterdam? Lees het hier.

Wat is jouw top 5? Laat vooral weten welke restaurants ook in dit rijtje thuis horen!

Liefs,
Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Wat een leuke lijst! We komen regelmatig in Rotterdam en het NHow vinden we een fantastische plek voor een borrel of diner, de rest kenden we nog niet. Restaurant Prachtig klinkt goed 🙂

    1. Bedankt! Alle restaurants zijn een aanrader, zeker een keer proberen waard !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.