Review: Telefoongadgets + Winactie!

Een telefoon heb je tegenwoordig dag en nacht bij je, het is een item die we eigenlijk niet kunnen en willen missen. Wij hebben telefoongadgets getest, die het telefoongebruik nog leuker maken. Eén van deze gadgets maakt het fotograferen met je telefoon nog leuker. Ben je benieuwd naar deze gadgets en wil je kans maken op een shoptegoed? Lees dan onze review!

Powerbank

Het meest irritante als je onderweg bent is dat je telefoon ineens aangeeft dat de batterij bijna leeg is. De ultieme uitkomst daarvoor tegenwoordig is een powerbank. Maar vaak zijn niet alle powerbanks even goed. Of ze laden maar 1 keer op of het duurt super lang voordat de batterij van je powerbank weer geladen is.

Nu hebben wij een mega capaciteit powerbank van maar liefst 20.000 mAh getest.  De powerbank heeft een enorme capaciteit en daarnaast kun je twee toestellen tegelijkertijd opladen doordat er twee USB poorten in de powerbank zitten. De powerbank is echter wel heel zwaar, dus dat is misschien wat lastiger als je hem mee op pad wil nemen op een lange dag. Daarnaast zat er bij mij ook maar 1 oplaadkabel bij en die paste helaas niet in mijn iPhone 6s. Maar ik ben vooral heel positief over deze powerbank, je kan je telefoon meerdere malen opladen en ook nog eens iemand anders in nood redden, doordat je twee telefoons kan opladen. Erg handig!

De powerbank van Telefoonhoesjestore.nl kost €21,95.

Telefoongadget

Telefoongadget
De powerbank heeft ook een handig led lampje, zodat je weet dat je telefoon wordt opgeladen.

Screen protectors

Ik heb een verleden waarin ik best vaak mijn telefoon heb laten vallen, en ik zal vast niet de enige zijn. Ook ik heb een keer een scheur in mijn scherm gehad en daar wordt je echt niet blij van! De oplossing hiervoor is een screenprotector en wij hebben er één voor je getest.

Ik ben zelf nooit een held in het opplakken van screen protectors, dus dit was de ultieme test voor mij. Ik moet zeggen dat het best makkelijk ging, maar dit kwam vooral door het duidelijke stappenplan dat achter op de verpakking zat. Als je dit stappenplan volgt moet je geen problemen krijgen met het opplakken van de screenprotectors. Ook vond ik het resultaat goed. Je scherm gaat niet erg glanzen en in het begin heb je nog wel wat luchtbelletjes, maar die verdwijnen redelijk snel.

3 screenprotectors voor de iPhone 6 /6S kost €8,95 bij Telefoonhoesjesstore.nl.

Telefoongadget

Telefoongadget
Goed je telefoon schoonmaken voordat je de screenprotector erop plakt!
Telefoongadget
Het eindresultaat! Ik zie bijna geen verschil.

Universele Smartphone lens

Een goede lens op een camera is voor mij eigenlijk altijd wel belangrijk. Zeker in de vakantie vind ik het altijd fijn om van verschillende objecten en vooral van de natuur foto’s te maken. Zelf heb ik een IPhone 6, een telefoon die ik voor geen goud zou willen missen, maar de camera blijft een minpuntje. Doordat de telefoon zo dun is zit er geen goede zoomlens op. Hierdoor is het lastig om foto’s te nemen van objecten die verder weg zijn. Om deze reden vond ik het een goed idee om de universele 4-in-1 Lens te proberen. Het is een set met 4 verschillende lenzen. Een Zoom lens, een wide angle lens en een fish eye lens. Met alle lenzen kan je heel leuk spelen. Vooral de Zoom Lens vond ik een verrassing.

Het enige nadeel van de lenzen is, dat het soms lastig kan zijn om hem op de juiste plekken te monteren aan je telefoon. En naar mijn mening waren niet alle foto’s even scherp, maar oefening baart kunst! Om een goed beeld te geven over de kwaliteit van de foto’s heb ik hieronder de foto’s geplaatst. De linker foto’s zijn zonder lens en de rechter foto’s zijn met lens.

Zoom Lens

Bloem zoom

Het effect van deze foto vond ik heel gaaf. Ik had niet verwacht dat het beeld zoveel vergroot zou worden. Een nadeel van deze lens is wel dat hij heel groot is, hierdoor is het erg lastig om een stabiel beeld te krijgen. Dus een extra ondersteuning van een bankje of een knie is wel prettig.

Fish Eye LensFish eye

Met deze lens krijg je hele leuke effecten. Om het effect goed te laten zien heb ik even mijn hond ingezet als model. Het beeld wordt een stuk ronder, hierdoor zie je ook meer van de omgeving en wordt de wereld een stukje boller.

Wide Angle Lens
bomen

Deze foto heeft het minste effect. Wat je wel goed aan deze foto kan zien, is dat het beeld op de rechter foto een breder beeld heeft. Dus mocht je net een beetje dat extra beeld nodig hebben, dan is dit zeker handig.

De 4-in-1 universele smartphonelens kost €19.95 bij Telefoonhoesjestore.nl.

Wij zijn erg enthousiast over de telefoongadgets van Telefoonhoesjestore.nl. Naast de gadgets die wij hebben getest hebben ze ook de IPhone 6S hoesje. maar ook het nieuwe Huawei P8 Lite hoesje. Ze vernieuwen constant hun assortiment, dus er is genoeg keus!

Wil je kans maken op een leuke telefoongadget?

Wij geven samen met telefoonhoesjestore €25 tegoed weg! Hoe maak je kans?

Welke gadget zou jij uitkiezen?

*De producten hebben wij opgestuurd gekregen van Telefoonhoesjestore.nl

Liefs,

Romy & Marije

“To be happy in this world, first you need a cell phone and then you need an airplane. Then you’re truly wireless.” – Ted Turner

 

1 thought on “Review: Telefoongadgets + Winactie!

  1. Angela says:

    Ik doe mee!! Vind die lens wel geinig, ik denk dat ik die zou nemen 😀

    Vind beide pagina’s leuk op FB en volg via Instagram @angelbookwhisperer

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.