Stressvrij op reis door het gebruik van packing cubes

Je kent het wel … inpak stress. Of je bent te laat begonnen, of zoals de meeste vrouwen wil je weer te veel meenemen in je koffer. Wij zijn fan van de oprol techniek, want zo bespaar je ruimte in de koffer. Het nadeel van oprollen is dat je snel het overzicht verliest. Om die reden gebruiken wij sinds kort graag packing cubes, voor ons de ideale oplossing voor een stressvrije reis omdat je bagage goed georganiseerd is.

Waarom packing cubes gebruiken?

Tot voorheen pakte ik mijn koffer gewoon in zoals ieder ander. Maar nu ik voor het eerst packing cubes heb gebruikt ben ik enthousiast! Je kunt namelijk je koffer strak inpakken en het overzicht bewaren. In plaats van dat alle bagage los in de koffer zit, kun je alles opbergen in kleine tasjes en of je dus niet heel je koffer overhoop te halen als je iets zoekt. Voor mij is dit echt ideaal, want ik kan echt heel erg slecht uit een koffer leven. Ik ben alles kwijt en na slechts één dag is het alweer een rommel.

Een bijkomend voordeel: als je slim inpakt kun je een extra jurkje of broek meenemen. Door de kleding op te rollen en in de packing cubes te plaatsen blijft alles netjes op zijn plaats zitten. Ideaal als je reist met handbagage of een backpack!

En hoe gebruik je dan een packing cube?

Je kunt een packing cube natuurlijk op verschillende manieren organiseren. Je kunt per categorie een packing cube inpakken, bijvoorbeeld 1 voor ondergoed en zwemkleding en 1 voor lange broeken of juist 1 voor electronica. Een andere optie is kleding voor één dag in een cube te plaatsen. Dit is ideaal als je een weekendje weg gaat. Dan heb je voor elke dag een setje in een aparte packing cube zitten. Dan hoef je niet uit elke cube een kledingstuk te halen, hierdoor ligt de rest nog netjes in de andere packing cube in je koffer.

De meeste packing cubes worden in setjes van drie verkocht, zo ook de packing cubes van Sunflake die wij hebben getest. Wij hebben een setje van drie verschillende formaten ontvangen, namelijk:
Groot: 45 x 32 x 8 cm
Middel: 35 x 26 x 7 cm
Klein: 27 x 18 x 6.5 cm

In de grootste cube passen truien en lange broeken, de middelmaat kan gebruikt worden voor shirts en in de kleine kun je ondergoed kwijt. Wij zijn enthousiast! Het prettige aan deze cubes is dat ze transparant zijn gemaakt door middel van gaas. Hierdoor zie je direct wat voor kleding erin de cubes zitten. Daarnaast zit er ook een handvat aan waardoor je ze makkelijk kunt vervoeren of op kunt hangen.

Zou jij ook graag deze packing cubes willen hebben? Dan hebben wij leuk nieuws voor je! Sunflake heeft ons een kortingscode gegeven, zodat jij met 10% korting de packing cubes kunt aanschaffen. Gebruik hiervoor de code ‘TRAVELLOVERS’. De code is gelding tot en met januari 2020.

Heb jij nog goede inpak tips?

Liefs,

Romy

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.