Bestemmingen Europa Nederland

Een weekend Scheveningen, Nederland

Een weekendje Scheveningen is een druk weekendje, zowel in de zomer, als herfst en winter. Je kunt er namelijk ontzettend veel doen! Daarom schrijf ik vandaag een inspiratie artikel over wat je allemaal wel niet kunt beleven in Scheveningen!

Overnachting Kurhaus

In februari hebben we een overnachting in het Kurhaus geboekt. Ja, in februari. Ook ik dacht eerst, wat moet je nou in de winter in Scheveningen? Ik ben er dus achtergekomen dat Scheveningen ook in het najaar en winter ontzettend leuk is.

Ten eerste is een overnachting in het Kurhaus natuurlijk al een ervaring an sich. Slapen in super luxe kamers, met uitzicht op het strand, heerlijk!

Scheveningen

Scheveningen
Een hele luxe slaapkamer met heerlijk verstelbaar bed!
Scheveningen
Ook heeft het Kurhaus een prachtige eetzaal.
Scheveningen
A room with a view!
Scheveningen
Uitzicht op de Pier!

Scheveningse Pier

De Scheveningse Pier was in afgelopen jaren nogal in verval, maar hij wordt weer opgeknapt! En ze hebben er een ontzettend leuk concept aangehangen, namelijk foodtrucks! Zowel beneden als bovenop de Pier zijn allerlei kleine foodtrucks met stoeltjes en tafeltjes te vinden, waar je allerlei verschillende dingen kunt bestellen, zoals vietnamees, burgers en patat en ga maar door … Een ontzettend leuke toevoeging aan Scheveningen en echt een bezoekje waard!

ScheveningenScheveningen

Scheveningen

Scheveningen

Boulevard

In de zomer is de boulevard natuurlijk wel een stuk leuker omdat alle leuke strandtentjes er dan nog zitten, maar in de winter kun je er ook prima wat rondstruinen, wat winkelen en er zijn genoeg restaurants. In de zomer en najaar kom je genoeg leuke beachclubs tegen! Ook kun je naar het casino of een filmpje pakken bij Pathé.

Scheveningen

Scheveningen

Scheveningen
Een heerlijke snack in de namiddag!

Den Haag

Ook belangrijk om niet te vergeten is dat je met de tram zo in Den Haag bent, waar je natuurlijk heerlijk kunt shoppen, cultuur snuiven, of een leuke hotspot bezoeken. Benieuwd welke restaurants je in Den Haag echt niet kunt missen? Marije heeft daar een heel leuk artikel over geschreven en vind je hier.

Waar ga jij altijd naartoe als je naar Scheveningen of Den Haag gaat?

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.