Restaurants

Eten en drinken bij Round&Round Rotterdam

Cake met een giraffenprint, een cake met groene thee of stukjes fruit. Bij Round&Round kan je het er allemaal vinden. Zij maken traditionele cake rolls en andere hapjes op een bijzondere manier. Met allemaal natuurlijk ingrediënten  Sinds december bevindt Round&Round zich in het centrum van Rotterdam. Wij gingen langs, benieuwd? Lees dan verder.

Round&Round richt zich op cake & crafts. Bij binnenkomst zie je gelijk de lekkere gebakjes staan in de vitrine. Nadat wij eindelijk een keuze gemaakt hadden uit alle lekkere hapjes, namen we een kijkje bij de crafts. Achterin in de winkel staan een aantal stellingkasten waar allemaal verschillende spulletjes opstaan. Zo vind je hier knuffeltjes, kaarten, servies en nog veel meer leuke spulletjes.

Round&Round

Ik koos voor een matcha latte en om in de sfeer te blijven nam ik een Moshi-Moshi. Een cake roll met groene thee en rode bonen. Ik ben nog niet een echte pro in het drinken van matcha latta, dus koos voor een niet hele sterke. Heel lekker en zeker in combinatie met de groene thee cake roll. Mijn tafelgenootjes kozen voor Bunny’s love met wortel en yoghurt en Little Breeze met zwarte thee en citroen. Eigenlijk hadden cake rolls wel iets bijzonders, een favoriet kiezen is dan ook erg lastig. alle cake rolls zagen er mooi uit, de structuur is heel luchtig (sponzig) en de smaak is heel goed. Niet te zoet, maar heel lekker. Alle gebakjes worden gemaakt van natuurlijk ingrediënten en met zo min mogelijk suiker. Je kan hier dus met een goed gevoel de deur uitstappen.

Naast de matcha latte hebben ze nog een heel lekker drankje. Thee met kaneel en appeltjes, een winters drankje. Zeker de moeite waard om te proberen.

Round&Round
Round&Round

Round&Round

Round&Round

Naast de cake rolls hebben ze nog meer gebakjes op de kaart staan. Volgende keer ga ik de pannenkoekjes proberen. De gebakjes kan je ook meenemen. Dus mocht je geen tijd hebben of ze lekker thuis willen opeten, ga dan zeker even langs.

Waar?

Round & Round
Hoogstraat 55A
3011 PG Rotterdam

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.