Bestemmingen

Review: Thule landmark backpack

Iedereen reist op een andere manier, zo kan je voorkeur hebben om een harde koffer mee te nemen op reis of juist een backpack. Voor ons verschilt het eigenlijk per reis wat we fijner vinden. Bij de ene reis zijn we vaker onderweg naar nieuwe bestemmingen en bij een andere reis verblijf je maar op 1 bestemming. Tijdens elke reis kan je dan ook andere wensen hebben wat betreft je koffer. Maar welke tas is dan het fijnst?

Marije kiest vaak voor een backpack tijdens haar reizen. Een backpack is makkelijk mee te nemen en afhankelijk van het formaat kan deze ook nog gewoon mee als handbagage. Thule gaf ons de kans om een backpack te testen. Een backpack met meerdere functionaliteiten. Wij waren erg benieuwd en zijn de backpack gaan testen.

De Thule Landmark

De Thule Landmark backpack is er in verschillende formaten en kleuren zowel voor mannen als vrouwen. Wij kozen twee verschillende formaten met elk een eigen functionaliteit. Romy koos voor de Thule Landmark 40 liter en Marije voor de Thule Landmark 70 liter. Elk formaat rugzak is beschikbaar in de kleuren: zwart, blauw, rood en groen. De rugzak wordt geleverd met een beschermhuis, welke wij echt ideaal vinden!

Hierbij een aantal functionaliteiten van de tas:

  • De backpack heeft een harde bovenkant, die ervoor zorgt dat breekbare spullen zoals een zonnebril altijd goed beschermd blijven
  • Er zit een CashStash-vak in de tas, waar je veilig belangrijke spullen zoals je paspoort en geld kunt bewaren
  • Er zit een speciaal vak in voor een laptop/tablet.
  • De backpack heeft zijvakken om een waterfles in te stoppen
  • De backpack mag bij de meeste Airlines mee als handbagage! Dat scheelt weer veel geld en tijd!
  • Misschien wel het meest handige aan de backpacks (60 en 70 liter) is de afneembare rugzak. De rugzak zit op de hoofdtas bevestigd en is makkelijk los te maken voor bijvoorbeeld dagtochten. Zo heb je tijdens een dagtocht altijd een goede rugzak mee en hoef je tijdens het reizen niet met allerlei losse tassen te sjouwen. Het formaat van de hoofdtas is 40 liter.

Conclusie

Tijdens onze reizen hebben wij de backpack uitvoerig getest. Het meeste ideale aan de backpack vinden wij dat er een extra rugzak bijzit, die je aan de backpack vast kunt maken. Met name als je veel dagtrips maakt is dit fijn. Daarnaast heeft de backpack natuurlijk veel extra vakken die al je spullen goed beschermen, zo kun je met een goed gevoel reizen zonder dat er spullen kapot gaan of gestolen worden.

Zoals wij net al benoemde is de bovenkant van de backpack gemaakt van hard materiaal die ervoor zorgen dat alle spullen goed beschermd kunnen worden. Dit zorgt er alleen in veel gevallen voor dat hier veel ruimte verloren gaat. In veel gevallen was deze ruimte vrij leeg en werd het niet optimaal benut. Maar we zijn er in ieder geval zeker van dat niks kapot gaat, wat eventueel kan breken tijdens een rondreis.

Wil je meer weten over de backpack? In deze video van Thule zie je alle details en hoe de backpack het beste gedragen kan worden.

Wil je meer tips over hoe je ideaal je koffer of backpack kunt inpakken? Klik dan hier om meer te weten te komen over een belangrijke musthave om stress te voorkomen tijdens je reis!

Liefs,

Marije

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.