Restaurants

Sushirol eten bij Supersauer, Rotterdam

De Markthal is een nieuw restaurant rijker, namelijk Supersauer. Supersauer serveert Koreaanse streetfood en hebben een leuke twist aan de sushirol gegeven. Ze serveren de Burrito sushi rol! WIj hebben het geproefd, dus ben je al benieuwd wat wij ervan vinden? Lees dan verder.

Bij Supersauer kan je kennis maken met Koreaanse streetfood en bestaat het menu vooral uit Burrito sushi rolls en Bibimbap. De Burrito sushi roll, is eigenlijk een sushi roll alleen dan heel groot in de vorm van een Burrito. Bibimbap is een Koreaanse salade met verschillende toppings. Het is het meest populaire gerecht in Korea en betekent “gemengde rijst”. Voor zowel de sushi roll als de bibimbap kun je allerlei verschillende vullingen en toppings kiezen. Van zalm tot beef, voor ieder wat wils. Supersauer is geen super groot restaurant, maar perfect om even te stoppen voor een snelle maar lekkere lunch.

Wij gingen voor de sushi burrito rol, omdat die iets is wat wij nog nooit hebben gegeten en het was super lekker. Als je trek hebt in sushi maar niet kleine stukjes sushi wilt eten is dit ideaal. Dezelfde smaak in 1 grote rol.

supersauer

Waar?  Supersauer is dagelijks geopend en gevestigd in de Markthal Rotterdam, naast de Chinese supermarkt Wah Nam Hong.

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.