Producten & Gadgets Tips

Review: Fotografieboek Laura Vink

Na het volgen van een fotografiecursus wilde ik graag iets op papier hebben om als naslagwerk te gebruiken. Toevallig is er onlangs een reisfotografieboek gepubliceerd waar ik veel inspiratie uit kan halen. Benieuwd wat ik van dit boek vind? Lees dan verder.

Laura Vink fotografieboek

Hoe maak je mooiere foto’s?

Beter worden in fotograferen wil ik eigenlijk al heel lang. De interesse voor mooie foto’s maken blijft altijd kriebelen en ik zal dan ook niet snel mijn camera thuis laten liggen bij een reis. Maar hoe kan ik mooiere foto’s maken? Veel mensen zeggen: “gewoon blijven oefenen”. Maar een aantal tips als naslagwerk is altijd prettig. Eind mei heb ik het boek online besteld zodat ik het voor mijn vakantie naar Indonesië nog even goed door kon bladeren en de meest waardevolle tips eruit kon halen.

Laura Vink fotografieboek

Veel informatie

Het is een stevig boek wat niet makkelijk mee te nemen is op reis. Want laten we nou eerlijk zeggen een boek van 376 pagina’s stop je niet even lekker in je handbagage of koffer. Maar toch is dit boek uitermate geschikt om voor je vakantie eens heel goed door te lezen. Zo staat er veel informatie over de camera zelf in, maar ook vanuit welke hoeken je mooie foto’s kan maken, waar je op moet letten als je onderweg bent en nog meer tips. Met dit boek kan je in ieder geval een basis leggen om goede foto’s te maken op vakantie. Daarnaast staan er ook onwijs mooie foto’s in van al haar reizen die ze gemaakt heeft.

Laura Vink fotografieboek

Naast het  geven van tips over hoe je de mooiste foto’s kan maken wordt er in het boek aan aandacht besteed aan de nabewerking van de foto’s. Dit is iets wat ik zelf  te weinig doe. Na de vakantie moet ik er dan echt maar eens aan gaan beginnen!

Laura Vink fotografieboek

Benieuwd geworden? Het boek is helaas niet  goedkoop. Je betaalt er €59 voor en is te bestellen via de site van Laura Vink, dit is exclusief verzending.

Heb jij een fotografieboek thuis?

Liefs,

Marije

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Ik heb net het boek Travel Photography van Lonely Planet binnen! Iets groter dan de standaard LP en ook 376 pagina’s dik. Wel in het engels, maar hee dat kunnen we wel als reiziger. Boek is maar €21,50! En met korting had ik hem zelfs voor €11,50, geen geld. Super leuk boek met ook prachtige foto’s en handige tips.
    Vond het boek van Laura net iets aan de dure kant, maar ben alsnog wel benieuwd. Wie weet dat ik hem ooit nog koop.

    1. Ah super goede tip. Ja inderdaad een prijzig boek. Ben benieuwd naar het boek van de L.P!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.