Restaurants Tips

Pizza eten bij Angelo Betti, Rotterdam

Toen wij tegen veel vrienden, collega’s en kennissen vertelden dat wij in Rotterdam Noord gingen wonen kregen wij van iedereen dezelfde tip. Haal je pizza’s bij Angelo Betti: het zijn de beste van Rotterdam! Dat moesten wij natuurlijk uitproberen. Benieuwd naar ons oordeel? Lees dan verder.

Sinds 1922

Het restaurant Angelo Betti heeft een aardige Rotterdamse geschiedenis. Angelo Betti begon sinds 1922 namelijk met het verkopen van Italiaans ijs vanuit Rotterdam Zuid en al gauw reden er meerdere Angelo Betti ijskarretjes door de stad. Na de bombardementen in de Tweede Wereldoorlog moest het restaurant van de Delfsevaart verhuizen naar de Schiekade waar het restaurant nu nog gevestigd is. En nu verkopen ze naast ijs ook heerlijke pizza’s die bij veel Rotterdammers bekend zijn. Het restaurant is met zijn grote voorgevel niet te missen en als je binnenloopt kom je een gezellig en redelijk klein restaurant binnen. Bij de ingang staan de bakken gevuld met Italiaans ijs je al welkom te heten. Je kunt hier dus ook niet weg zonder een lekker ijsje te hebben gekocht.

Angelo Betti

Angelo Betti

Pizzeria

Naast een gelateria is Angelo Betti dus ook een pizzeria. Twee producten waar ze dus ontzettend bekend om staan! Een keuze maken tussen de pizza’s kan moeilijk zijn. Je kan er uit meer dan 30 kiezen. Daarnaast zijn de pizza’s goed betaalbaar. Zo is de goedkoopste pizza €8 en de duurste pizza kost zo’n 16 euro. Ik ging dit keer voor de pizza Norma. Een heerlijke pizza gevuld met tomaten,  aubergine, ricotta, basilicum en mozzarella.  Echt een aanrader! Geen zin in pizza? Angelo Betti verkoopt ook Lasagne en een salade.

Angelo Betti

Waar?

Schiekade 6B
3032 AJ Rotterdam

Kende jij restaurant Angelo Betti al?

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.