Hey! Welkom op Travellovers.nl

Hier vind je verhalen over reizen en eten, zoals allerlei plekken in de wereld die we hebben bezocht, maar ook over de lekkerste dingen die we daar hebben gegeten. Naast het hebben van een passie voor reizen, vinden we het vooral erg leuk om hotspots in Nederland en omstreken te bezoeken. Daarom zal je ook veel verhalen terug vinden over bezoekjes aan steden en leuke plekjes in Rotterdam, aangezien dat onze thuisbasis is!

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe plekjes in de wereld die ons inspireren en waar we mooie verhalen over kunnen vertellen, zodat we deze kunnen delen. Maar eerst iets over onszelf, zodat jullie ons beter kunnen leren kennen. Wij zijn al 10 jaar goede vriendinnen en delen dezelfde passie voor reizen, lekker eten en nieuwe plekjes in de wereld ontdekken.

Op onze travel- en foodblog vind je elke week 3 nieuwe artikelen met reisverhalen, tips, reviews en nog veel meer. Op deze manier willen wij onze avonturen met jullie delen en hopen jullie te inspireren.

Over ons

Marije

Marije (25) is afgestudeerd in Marketing Management aan Tilburg University en heeft een halfjaar in Londen gewoond voor haar studie. Naast deze studie heeft ze veel interesse in het ontdekken van plekjes over de hele wereld, of dit city trips of road trips zijn het maakt niet uit. Marije houdt van lekker eten, vooral lokale gerechten zijn favoriet.

Op de bucketlist van Marije staan: Nieuw-Zeeland, Brazilië, Costa Rica en Tanzania.

Romy

Romy (25) is afgestudeerd in Marketing en heeft veel gereisd in Europa, dit in combinatie met haar reis door Azië is ze een ontzettende fan van reizen geworden. Het ontdekken van nieuwe culturen, nieuwe gerechten en bezienswaardigheden maakt wat reizen is voor Romy.

Op de bucketlist van Romy staan: Zuid-Korea, China, Japan en Thailand. Buiten Azië: Australië, Nieuw-Zeeland, Amerika, Canada, Latijns-Amerika en Zuid-Afrika.

Wij wensen jullie heel veel plezier met het volgen en lezen van Travellovers.nl!

Liefs,
Marije en Romy

Voor meer informatie of contact mail naar info@travellovers.nl

3 gedachten op & ldquo;Over ons

  1. Hallo Marije en Romy,
    In mijn voorbereiding van een reis naar Kroatië kwam ik bij Travel Lovers terecht. Komende maand juni gaan we vertrekken en zal jullie adviezen zeker opvolgen. Bedankt voor de info!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.