Hey! Welkom op Travellovers.nl

De plek waar wij, Romy en Marije, sinds 2015 schrijven over onze reizen en al het heerlijke eten dat wij tegen komen tijdens onze trip. Naast het hebben van een passie voor reizen, vinden we het vooral erg leuk om hotspots in Nederland en omstreken te bezoeken. Daarom zal je ook veel verhalen terug vinden over bezoekjes aan steden en leuke plekjes in Rotterdam, aangezien dat onze thuisbasis is!

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe plekjes in de wereld die ons inspireren en waar we mooie verhalen over kunnen vertellen, zodat we deze kunnen delen. Maar eerst iets over onszelf, zodat jullie ons beter kunnen leren kennen. Wij zijn al meer dan 10 jaar vriendinnen en delen dezelfde passie voor reizen en lekker eten.

Op onze travel- en foodblog vind je artikelen over onze reisverhalen, tips, reviews en nog veel meer. Op deze manier willen wij onze avonturen met jullie delen en hopen jullie te inspireren.

Over ons

Marije

Marije (27) is afgestudeerd in Marketing Management en heeft al veel landen mogen bezoeken. Tijdens de eerste reis naar Zuid-Afrika sloeg het reisvirus toe. Naast het reizen heeft ze tijdelijk in het buitenland gewoond voor haar studie. In haar vrije tijd ontdekt ze graag de wereld met haar camera en zoekt ze graag de verborgen plekjes op, of dit city trips of road trips zijn het maakt niet uit. Marije houdt van lekker eten, vooral lokale gerechten zijn favoriet.

Op de bucketlist van Marije staan: Nieuw-Zeeland, Costa Rica en Tanzania.

Romy

Romy (27) is afgestudeerd in Economie en Marketing en heeft veel gereisd in Europa en Azië. De leukste reizen waren vooral de ‘foodtrips’: vakanties waar lokaal eten centraal staat. Door middel van eten leer je pas echt de lokale cultuur kennen! Het is dan ook zeker meerdere malen voorgekomen dat Romy ergens terecht kwam vanwege het eten en voorheen nog nooit van de stad of plaats had gehoord ;-).

Op de bucketlist van Romy staan: alle hoeken van Italie ontdekken, IJsland en Kroatie.

Wij wensen jullie heel veel plezier met het volgen en lezen van Travellovers.nl!

Liefs,
Marije en Romy

Voor meer informatie of contact mail naar info@travellovers.nl

5 Reacties

 1. Hoi Marije,

  Wat mooi om te lezen dat je zo verrast ben door ons prachtige heitelân. Maar…. Hindeloopen is één van de elf steden die Fryslân rijk is. Hoe klein ook, het is dus geen dorp. Misschien wil je dit aanpassen?

  Dank je wel!

  Hartelijke groet Amarins

  1. Hoi Amarins,

   We hebben het gelijk aangepast! Bedankt voor het doorgeven, dat waarderen wij enorm!

 2. Peter Strikkeling zegt:

  Hallo Marije en Romy,
  In mijn voorbereiding van een reis naar Kroatië kwam ik bij Travel Lovers terecht. Komende maand juni gaan we vertrekken en zal jullie adviezen zeker opvolgen. Bedankt voor de info!

  1. Hi Peter,
   Wat leuk dat je veel aan onze tips hebt gehad!

 3. Madelon zegt:

  Leuk! Ik ben benieuwd naar jullie verhalen! 🙂
  Liefs, Madelon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.