Tips

Op reis met Trollie.com

Ken je dat …. je wilt een rondreis boeken naar een ver land of ergens in Europa, maar waar ga je in hemelsnaam beginnen? Waar maak je tussenstops en waar eindig je? En welke plaats mag je echt niet overslaan? Ik ben nu zelf bezig met een reis samen te stellen in Taiwan, maar het is altijd zo lastig om te bepalen hoe deze eruit gaat zien. Op internet is er vaak niet heel veel te vinden dan de standaard groepsreizen die aangeboden worden. Trollie.com komt nu met dé oplossing hiervoor? Benieuwd wat die oplossing is? Lees dan verder.

Wat is Trollie.com?

Op Trollie.com kun je vakantiereizen boeken die gedeeld zijn door andere reizigers op dit online reisplatform. Deze reizigers hebben hun route van hun rondreis vastgelegd op Trollie.com. Je kunt dus super veel inspiratie op doen voor bijvoorbeeld die ene reis door de US of Bali. Daarnaast kan je zelf ook nog eens geld verdienen als je zelf een reis vastlegt op Trollie.com. Je deelt je reis dan op het online platform en als iemand anders deze reis gaat afleggen verdien je per reis $5. Als je een reis boekt van een reiziger op Trollie.com hoef je niet eens per se precies dezelfde reis af te leggen. Je kunt deze gedeelde reis dan gemakkelijk als basis gebruiken en zelf nog andere plaatsen gaan ontdekken.

Trollie.com

Je mooie geplande rondreis verdwijnt dus niet alleen maar in een mooi fotoboek, maar nu kunnen andere reizigers hier inspiratie uithalen, zonder zelf al te veel zoekwerk te moeten verrichten.

Tips & tricks

Hoe kan je nu handig zoeken en reizen boeken op Trollie.com? Je kan heel handig zoeken per land of plaats, maar ook op tijdsduur van je reis en natuurlijk je budget. Als je naar een specifieke reis kijkt kun je ook de trip van dag tot dag bekijken en inspiratie op doen hoe je zo elke dag kunt invullen. Ook zie je hierbij de must-see’s van elke reis.

Trollie.com

Inspiratie

Het leukste van het online reizigersplatform is natuurlijk alle inspiratie die je op kunt doen. Ben je van plan om naar de US af te reizen? Hier lees je bijvoorbeeld hoe je de drie grootste steden van de US kunt bezoeken in 3 weken!

Trollie.com

Of als je lekker naar Bali op vakantie gaat kun je hier lezen hoe je gemakkelijk van het noorden naar het zuiden van het eiland kunt reizen.

Wij vinden het reizigersplatform Trollie.com echt een uitkomst voor het boeken van onze volgende reis. Zodra ik mijn reis naar Taiwan heb samengesteld ga ik deze zeker delen op Trollie.com!

Wat vinden jullie van het online reizigersplatform Trollie.com? Zouden jullie het gaan gebruiken?

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

3 Reacties

  1. Hi Romy, inderdaad een goed concept! Ik heb pas mijn rondreizen gedeeld op een vergelijkbaar platform genaamd Triptold. Hier kan ik in tegenstelling tot bij Trollie tientallen euro’s verdienen in plaats van vijf euro. Ben benieuwd wat jullie van Triptold vinden, ze zijn nog wel maar een paar weken actief volgens mij.

  2. Laura zegt:

    Super interessant dat dit zo is! Ga gelijk kijken. Wij zijn bezig met een reis te plannen in Florida, wie weet zijn er wel al leuke reizen.

    1. Leuk naar Florida! Ja precies, nog iets kunnen vinden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.