Travel diary

Travel Diary #47: Op persreis naar Griekenland

Afgelopen maand arriveerde de herfst dan toch echt in ons land. Gelukkig konden Romy en ik nog even ontsnappen aan de regenachtige dagen en vlogen wij voor 5 dagen naar Griekenland. Kijk je mee naar afgelopen maand?

Oktoberfest

Met de Dirndls in de aanslag waren een aantal vriendinnen en ik klaar om naar het Oktoberfest te gaan. Ik had mijn twijfels over het Oktoberfest in Ahoy maar via vakantieveilingen kon ik voor €1 twee kaartjes scoren. Het was wel de moeite om te gaan! Uiteindelijk was het een gezellig avond en hebben we zeker gelachen om alle pakjes die iedereen aan had.

Travel Diary: Oktoberfest

Dansvoer Aloha bar

Al enige tijd geleden had ik met vriendinnen een kaartje gekocht voor Dansvoer bij de Aloha bar in Rotterdam. Dit is een Silent disco, heel grappig om mee te maken. Iedereen heeft een koptelefoon op,  hierdoor heb je geen last van het harde geluid en kan je ook nog eens makkelijk met elkaar praten. Daarnaast kan je in tegenstelling tot andere feesten naar ieders zangkunsten luisteren. En geloof me dit is een dikke aanrader! Misschien niet goed voor je oren maar wel voor een hoop gelach. Dus doe bij dit soort feesten soms even je koptelefoon af te doen om te luisteren naar de goede zangkunsten van de mensen om je heen. Een hilarische avond gegarandeerd. Eén van de laatste nummers die werd gedraaid was het lied van Feyenoord. Volgens mijn konden ze dit nog bij de kuip horen zo luid werd er gezongen.

Travel Diary: Aloha Bar

De grachten van Utrecht

Ik kom heel weinig in Utrecht maar elke keer als ik hier ben denk ik, wat is dit toch een leuke stad! Ik had hier met vriendinnen afgesproken om een hapje te eten bij een Mexicaans restaurant in het centrum van de stad. Nu het weer wat vroeger donker wordt is de stad weer mooi versierd met alle lichtjes bij de grachten. Mocht je niet zo vaak naar Utrecht gaan kan ik je zeker aan raden om dit toch een keer te doen. Tip: ga dan wel met ov, want het is een ramp om je auto kwijt te kunnen in één van de parkeergarages.

Travel Diary: utrecht

Travel Diary: Utrecht

Herst is nu echt begonnen!

Het is dan weer zover. De herfst is aangebroken, de bladeren vallen van de bomen en de natuur kleurt weer om in bruin/gouden accenten. Ondanks het sombere weer kan ik er wel van genieten. Zo vind ik het leuk om af en toe de hond mee te nemen en lekker op pad te gaan samen met mijn camera. Onderstaande foto is gemaakt in de omgeving van Doorn. Mijn moeder en ik liepen in het bos, waar we mooie beelden konden schieten door het zonnetje wat mooi reflecteerde tussen de bomen.

Zoals hierboven al beschreven zijn Romy en ik op dit moment voor een persreis in Griekenland, Kreta. Tot nu toe een top bestemming. Mocht je nog tips hebben laat ze zeker achter bij de reacties. Voor nu laten wij de herfst nog even naast ons liggen en genieten wij nog volop van de zon.
Benieuwd naar de Travel Diary van Romy?

Hoe was jouw maand?

Liefs,
Marije

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.