Yellowstone, Amerika
Tips

Onze populairste reisfoto’s op Instagram

Een tijd geleden plaatsten wij een artikel met onze populairste reisfoto’s op Instagram. Maar in de tussentijd hebben wij weer genoeg nieuwe en vooral mooie foto’s op Instagram geplaatst. Benieuwd welke het mooist zijn volgens onze volgers? Lees dan verder.

1. Zonsondergang – 225 likes

De foto die gisteren op Instagram verscheen kreeg 225 likes! Ik maakte deze foto laatst Albrandswaard, net achter grand café Abel. Ik loop hier regelmatig met de hond en dat levert mooie plaatjes op zoals je kan zien.

Zonsondergang albrandswaard

2. Yellowstone – 145 likes

De best beoordeelde foto op Instagram is de witte vlakte in Yellowstone – Verenigde Staten – met daarbij een hele heldere blauwe lucht. Elke keer heb ik (Marije) het idee alsof het een maanlandschap is. De foto heeft 145 likes ontvangen op Instagram!

Yellowstone, Amerika

3. Bali – 135 likes

Eén van de mooiste plekjes die ik in Bali heb mogen bezoeken is in Sidemen. Vanuit het hotel keken we uit over dit mooie zwembad en de rijstvelden. Wij vierden hier de verjaardag van mijn vriend, een perfecte plek!

Abian Ayu Villa Sidemen Bali

4. San Gimignano – 133 likes

Onlangs kwam er een artikel online over Toscane. Deze foto is genomen in San Gimignano. Een klein dorp gelegen op een heuvel. Als je een bezoekt brengt aan Toscane ga hier dan zeker langs! Deze foto heeft 133 likes opgeleverd; veel liefde voor de Italiaanse steden dus!

San Gimignano

5. Hollands diep – 123 likes

Een foto die maar liefst 123 likes heeft ontvangen is gemaakt vanuit de trein onderweg naar Rotterdam. Reizen met de trein is niet altijd even leuk, maar levert wel mooie foto’s op.

Zonsondergang

6. Lake Louise -127 likes

Een prachtig turquoise meer. Lake Louise ligt in Canada. Onderstaande foto is gemaakt in de vroege ochtend. Zelfs dan is er al een sportief iemand aan het kanoën. Het mooiste aan deze foto is de weerspiegeling in het water. Het leverde 127 likes op!

Lake Louise

7. In den rustwat – 122 likes

Speciaal uiteten bij Restaurant In den Rustwat. Je kunt hier heel luxe en heerlijk uiteten voor niet heel veel geld. Als je een keer wilt uitpakken ga dan zeker hierheen!

In Den Rustwat

8. Bali – 121 likes

Lijkt net alsof deze foto midden in de jungle is gemaakt, toch? Maar schijn bedriegt, het was een redelijk toeristische plek als ook een prachtige plek waar je het authentieke Bali in terug ziet. Naast de brug liggen de rijstvelden waar wij dwars door heen konden lopen, heel gaaf!

Bali

9. Barbecue in Zwitserland – 120 likes

Eens in de zoveel tijd gaat Romy naar haar familie in Zwitserland. Zoals elke vakantie gingen ze de bergen in maar dit keer gingen ze ook barbecueën! Op een hele primitieve wijze, namelijk gewoon op een stapeltje hout.

Zwiterserland

10. Ponte della Maddalena – 118

Alweer een brug op de foto alleen deze keer één in Italië. De brug staat bekent om haar ietwat rare vorm. Men zei dat deze brug onmogelijk was om heel te houden omdat hij een hele stijle vorm heeft. Maar desondanks is hij na al die jaren nog steeds heel!

Ponte della Maddalena Italië

11. Paraplu’s – 118 likes

Tijdens een trip met de scooter door Toscane reden wij door een hele leuke straat met allerlei hangende paraplu’s. Dit maakte de straat een stuk vrolijker en fotogenieker. Een onverwachts fotomoment. Zo zie je maar: altijd je camera gereed houden!

Toscane vespa trip Italië

12. Sun Moon Lake – 117 likes

Romy is vorig jaar in Taiwan geweest en het hoogtepunt van haar reis was Sun Moon Lake. Een bijzonder turquoise meer tussen de bergen van Taiwan.

Sun Moon Lake Taiwan

Benieuwd naar onze vorige top 10 instagram foto’s? Klik hier.

Liefs,
Marije

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.