Accommodaties Tips

Slapen bij Ollies Bed & Breakfast, Amsterdam

Het is altijd lastig een betaalbaar hotel te vinden in Amsterdam, daarom hebben wij dit keer een B&B geprobeerd. We hebben een leuke B&B gevonden in de hippe wijk de Pijp. Benieuwd hoe wij het Ollies B&B hebben ervaren? Lees dan mee.

De Pijp

Ollies Bed & Breakfast is gesitueerd in de wijk de Pijp in Amsterdam. Een hele gezellige wijk met winkels, veel restaurants en uitgaansgelegenheden. We moesten wel even zoeken naar het B&B want midden in de wijk de Pijp lijken alle straten wel hetzelfde. Dus na even gezocht te hebben kwamen we eindelijk aan.

Ollies amsterdam

Eenmaal aangekomen werden we verwelkomt door de eigenaresse van het B&B. Ollies Bed & Breakfast heeft maar 3 slaapkamers. Het is dus wel noodzakelijk om vroeg te boeken, doordat het snel vol kan zitten. Wij hadden de kamer op de derde verdieping. Hier kom je door een smalle trap te beklimmen. Eenmaal in de kamer, is deze hartstikke mooi en modern ingericht. Daarnaast kwamen we een heerlijk zacht bed tegemoet!

Ollies Amsterdam

Ollies amsterdam

Ollies amsterdam

Ollies amsterdam

Annie’s Foodstore

Naast Ollies Bed & Breakfast hebben de eigenaren ook een eigen foodstore genaamd Annie’s Foodstore. Dit is een klein restaurantje waar je als overnachter heerlijk kunt ontbijten.  We kregen een ontzettend uitgebreid en vers ontbijt, met onder andere croissants en vers fruit.

Ollies amsterdam

Ollies amsterdam

Ollies amsterdam

Amsterdam

Vanuit het B&B ben je zo in het centrum van Amsterdam. Het is zo’n 5 à 10 min lopen naar het Museumplein en het Rijksmuseum. Daarnaast kan je ook heerlijk lunchen en dineren in de wijk de Pijp, zoals bij Coffee & Coconut.

Heb jij weleens een weekendje Amsterdam geslapen?

Liefs,

Romy

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.